Lucrări, în paralel, pe trei drumuri județene

Lucrări, în paralel, pe trei drumuri județene
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La mijlocul lunii martie se lucrează, în paralel, pe mai multe tronsoane de drumuri județene. Astfel, pe DJ 260, la Roșcani, au loc consolidarea infrastructurii rutiere, modernizarea și realizarea sistemelor de preluare a apelor pluviale. Pe DJ 255B, în Pădurea Gârboavele, se reface drumul de acces, o parte cu asfalt și o parte cu piatră cubică. De asemenea, se vor reface și sistemele de preluare a apelor pluviale. În fine, pe DJ 242 C, la Lungești, se modernizează complet un tronson mai lung de drum, inclusiv poduri, podețe și sistemele de preluare a apelor rezultate în urma precipitațiilor. "Continuăm implementarea proiectelor cu fonduri europene, ne pregătim să finalizăm investițiile de pe DJ 251A și DJ 254, am finalizat partea de proiectare tehnică pentru aproape 60 de kilometri, avem în licitație proiecte de modernizare a peste 150 de kilometri și pregătim în acest moment și alte investiții pe drumurile județene", a precizat recent președintele Consiliului Județean, Costel Fotea.

Citit 1871 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2022 23:15

4 comentarii

 • postat de Terente ...din Galati
  Miercuri, 23 Martie 2022 09:23
  86.34.180.***
  Mai are vreun rost padurea? De padurea in sine nu se mai ocupa nimeni/ De ce nu este sub ordin de protejare? Ea este singura oaza de verdeata a galatenilor, deci ar fi trebuit sa constituie plamanul verde al orasului, nu un loc de activitati ce vin in contradictie cu natura!
  Se distrug asolamentele de padure cu lamele buldozerelor, pt a face loc unei sosele in toata regula. Totul doar ca sa vina musterii incarcati de hormoni, la zecile de hogiace pitite prin padurea muribunda. Si care nu aduc nici un ban la venitul comunitatii, totul este a mafiei ce a cuprins tot judetul. Nepotii nostrii nu vor mai avea ocazia sa vada acolo o padure, ca acum 50 de ani; copiii de altadata faceau aici ore tematice cu scoala, unde profesorii ne invatau ce este ecologia, ce este un ecosistem si un lant trofic.
  Fara implicarea specialistilor Liceului Racovita sau ai celebrei de acum Gradini Botanice, nimeni nu ar trebui sa aiba voie sa bage o cazma aici, daramite sa scurme radacinile putinilor copaci, cu buldozerele.
  Asta, daca ne mai pasa!
  1
  2
  Raportează
 • postat de Beresteni
  Marți, 22 Martie 2022 10:34
  89.39.81.***
  Domnule Costel Fotea, presedinte al Consiliului Judetean Galati, cand se va turna pietris in gropile (doar in gropi) de pe DJ 242 B Plesa - Limita cu judetul Vaslui ??? Sunt zone unde ocolim pe camp ca sa nu ne rupem masinile, de asfalt pe acest drum DJ 242 B de la intersectia Troita din Plesa - pana la Limita cu judetul Vaslui si tot de la acea intersectie pe DJ 242 C Troita din Plesa - pana in satul Aldesti (comuna Beresti Meria) ramane un vis .
  0
  5
  Raportează
 • postat de florin
  Marți, 22 Martie 2022 09:43
  78.96.59.***
  De la bun inceput vreau sa comunic faptul ca sunt anti PSD, dar lui Costel Fotea trebuie sa ii transmit un sincer BRAVO pentru tot ceea ce a realizat in acesti ani si felul in care a rezolvat foarte multe probleme din judet
  4
  1
  Raportează
 • postat de M D
  Marți, 22 Martie 2022 09:21
  5.13.137.***
  Bre, dar de muzeul ăla și chinurile facerii sale mai știți ceva...???
  3
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.