Politicieni pe valurile Dunării

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezenţa politicienilor gălăţeni, fie ei parlamentari sau aleşi locali în acţiunea de „baricadare” a Galaţiului a stârnit atenţia cititorilor noştri. Cei care s-au văzut în permanenţă la dig au fost cei doi viceprimari, social-democratul Nicuşor Ciumacenco şi liberalul Mircea Cristea.

Deşi declaraţiile i-au fost atacate de alţi politicieni, Ciumacenco s-a ferit să dea replici.

„Nu vreau să politizez subiectul cât timp e criză, chiar dacă anumiţi colegi din autorităţile centrale încearcă să atragă din toată povestea asta câştig şi imagine politică, eu consider că nu este bine şi nu putem să ne batem joc de oamenii care chiar stau până târziu pe străzi pentru că nu ştiu ce îi aşteaptă. După ce trece, voi spune şi lucrurile mai puţin frumoase”, a promis vicele social-democrat.

Deşi nu a vrut să comenteze prezenţa parlamentarilor în acţiunile de îndiguire, până la urmă, Ciumacenco a recunoscut că a văzut doi deputaţi şi un senator:

„Dl Toader nu se pune, el este îngerul păzitor la Galaţi, aşa ne-a zis dl prim-ministru Boc la Comitetul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. I-am văzut pe domnii deputaţi Boldea şi Pâslaru şi pe dl senator Ichim”, a spus Ciumacenco.

Viceprimarul a nominalizat şi consilierii locali care n-au stat cu mâinile în sân în ultima perioadă: „Hristache Bogatu (PSD), Zanfir Ilie (PSD), Picu Apostol Roman (PC), Maricel Oancea (PNL), Mihai Manoliu (PNL), Radu Gheorghe (PDL), Daniel Apetrechioaie (PSD)”.

„Daniel cu o echipă de 35 de voluntari de la PSD Tineret a muncit în fiecare zi la încărcat saci. Sper că nu am omis pe nimeni şi îmi cer scuze dacă am făcut-o”, a declarat Nicuşor Ciumacenco.

Citit 933 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.