Din nou, despre nemulțumirile consilierilor județeni ai PNL

Din nou, despre nemulțumirile consilierilor județeni ai PNL
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Miercuri, după-amiază, consilierii județeni liberali Iulian Iosif și Codruț Manoliu au susținut, la sediul partidului, o conferință de presă în care au explicat, din nou, motivele pentru care, până în prezent, proiectele de hotărâri ale Consiliului Județean cu privire la exproprierile de pe ”centura mică” nu întrunesc cvorumul necesar.

Astfel, aceștia reproșează președintelui CJ, Costel Fotea, faptul că amendamentele inițiate de PNL în materie de infrastructură rutieră, sau privind stimularea mediului de afaceri nici măcar nu ajung pe ordinea de zi a ședințelor CJ. La această lipsă de comunicare, se adaugă tot potrivit consilierilor județeni liberali, ostilitatea manifestată în legătură cu aprobarea bugetului local al municipiului Tecuci. Potrivit lui Codruț Manoliu, în ”vistieria” tecuceană, pentru funcționare, s-ar mai afla, la zi, doar 200.000 de lei, iar aprobarea bugetului ar fi efectiv ”sabotată” de consilierii locali PSD și UIPT. Problematica acestui buget se pare că se ”învârte”, în continuare, în jurul acelui împrumut bancar de 30 de milioane lei, despre care am relatat, la vremea potrivită, în paginile cotidianului nostru – https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/143271-scandal-in-consiliul-local-pentru-30-de-milioane-lei.

O nouă repriză din acest meci politic va avea loc, cel mai probabil, joi, 26 mai, cu ocazia ședinței ordinare a Consiliului Județean Galați programată la orele prânzului, de această dată cu prezența fizică a consilierilor.

Citit 1724 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.