Lucrări suplimentare pe drumurile județene

Lucrări suplimentare pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ultima ședință ordinară, cea de la finele lunii mai, a Consiliului Județean (CJ) Galați, au fost modificați indicatorii tehnico-economici prevăzuți în proiectul tehnic și în detaliile de execuție privind realizarea obiectivului de investiţii "Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Corod - Drăgușeni (DJ 251A)". Mai exact, acest drum județean a fost modernizat între localităţile Corod şi Drăgușeni, pe o lungime totală de 16 kilometri, fiind reabilitate, cu această ocazie, un număr de cinci poduri: peste pârâul Tălpăoani la Blânzi, peste pârâul Ulmilor la Brătulești, peste pârâul Suhu la Drăgușeni și altele două peste scurgerea de la Nicopole. Avându-se în vedere că pe parcursul execuției lucrărilor de reabilitare și modernizare au fost necesare lucrări suplimentare pentru adaptarea proiectului tehnic la situația din teren, acestea au fost aprobate prin dispozițiile de șantier, iar valoarea finală a investiției a ajuns la aproape 39,1 milioane de lei (inclusiv TVA) din care C+M în valoare de aproape 36 milioane de lei.
În aceeași ședință ordinară, au fost aduse în discuție lucrările de reabilitare și modernizare pe alți 8,605 kilometri de drumuri județene: DJ 260 la Roșcani, DJ 242C la Lungești, inclusiv reabilitarea podului peste Valea Fântânele, DJ 251C la Jorăști, DJ 251 la Braniștea, DJ 252G în zona Vizurești - Tecucelu Sec, DJ 252I în satul Vișina și DJ 255B în Pădurea Gârboavele. În mod similar, fiind vorba despre lucrări suplimentare pentru adaptarea proiectului tehnic la situația din teren, valoarea finală a investiției a devenit 17,57 milioane de lei (inclusiv TVA).

Citit 1077 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2022 07:13

1 comentariu

 • postat de Munteanu Lica
  Marți, 07 Iunie 2022 15:50
  82.79.152.***
  Pe când și pe Dj 251 G în zona localității Maciseni. E ca și când ar fi rămas nou născutul cu buricul netaiat. Vă lăudați degeaba
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.