Soluţii pentru transformare, nu disponibilizare

Soluţii pentru transformare, nu disponibilizare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reducerile din administraţia publică locală nu se aplică în cazul angajaţilor societăţilor de interes local, ci doar a serviciilor aflate în subordinea CL.

Cu alte cuvinte, se pot da oameni afară de la Serviciul Administrarea Domeniului Public sau de la Serviciul Ecosal, însă nu şi de la societăţile Apă Canal, Apaterm, Administraţia Pieţelor Agroalimentare şi Transurb.

Cum mâna lungă a Guvernului ajunge în doar cele două servicii – Ecosal şi SADP, este şi firească preocuparea directorilor respectivi de a găsi soluţii.

Numai că, în timp ce Eduard Grosu (foto 1) directorul SADP vrea să transforme serviciul în societate (şi să îşi pună, astfel oamenii la adăpost), Ion Ionescu (foto 2), şeful Ecosal, din contră, vrea să rămână tot director de serviciu, cu speranţa însă ca Ministerul de Finanţe să facă o excepţie în cazul său şi să îl scutească de reducerile de personal…

Care sunt mizele pentru care se luptă cei doi directori, dar şi ce şanse au aceştia să îşi vadă planurile îndeplinite, citiţi mai jos.

CITESTE AICI: SADP se vrea societate, deşi CL propune desfiinţarea

CITESTE AICI: Ecosal, serviciu pentru UE, societate pentru Guvern?

Citit 769 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.