Concedieri la Direcţia Agricolă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din 72 de angajaţi trebuie să rămână 30 *

La sfârşitul acestei luni, toţi cei 72 de angajaţi ai Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Galaţi vor fi supuşi unui examen, rezultatele obţinute fiind criteriile în baza cărora se vor opera disponibilizări, a declarat, ieri, directoarea direcţiei, Violeta Nanu.

„În urma videoconferinţei susţinută, ieri, de ministrul Agriculturii, am aflat că trebuie să rămânem cu 30 de angajaţi, din totalul de 72, câţi suntem în acest moment. Toţi vom da examen, cu un reprezentant de la minister, iar subiectele vor fi date tot de minister. Abia vineri se ridică tematica pentru examen…”, a declarat Violeta Nanu, spunând că „şi eu voi da examen, iar pentru postul meu poate concura oricine.

Oricine, însă din interiorul instituţiei, căci este vorba despre un examen intern de atestare pe post, ca urmare a faptului că Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Galaţi se va transforma în Direcţia Agricolă Galaţi.

„Din păcate, sunt oameni cu 20-30 de ani de vechime, la care va trebui să renunţăm; încercăm să le găsim locuri de muncă în domeniul privat, sau pe la primăriile care se află sub norma stabilită de lege, în privinţa numărului de personal”, a mai spus Violeta Nanu, trecând, totuşi, sub tăcere, numele comunelor ai căror primari ar fi de acord să angajeze oameni, în aceste condiţii de criză!

Citit 851 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.