Amendament PNL: Schemă de fidelizare a pasagerilor Transurb care nu beneficiază de facilități
Foto: Facebook

Amendament PNL: Schemă de fidelizare a pasagerilor Transurb care nu beneficiază de facilități
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Printr-un amendament depus la proiectul de hotărâre privind majorarea tarifelor din transportul public local, grupul consilierilor locali PNL propune o schemă de fidelizare a călătorilor care achiziționează abonamente și care nu beneficiază de facilitățile acordate unor categorii de pasageri precum elevi, studenți, pensionari, şomeri, persoane cu venitul minim pe economie sau donatori de sânge.

"Principala problemă a Transurb este nivelul scăzut al încasărilor din vânzarea tichetelor de călătorie de la segmentul activ al populației. O strategie de preț bazată pe oferte speciale sau discounturi la diverse tipuri de abonamente îi poate convinge să utilizeze serviciul de transport în detrimentul transportului individual", argumentează consilierii liberali. Aceștia propun discounturi substanțiale pentru prima prelungire a abonamentului în timpul perioadei de valabilitate, dar și pentru a doua și pentru următoarele prelungiri succesive ale abonamentului în timpul perioadei de valabilitate.

De pildă, pentru un abonament Plus Nominal 1, care ar urma să aibă valoarea standard de 114 lei, se propune un tarif de 100 de lei la prima prelungire, respectiv, de 80 de lei de la a doua prelungire. Iarpentru un abonament Basic 45, care ar avea tariful standard de 70 de lei, se propune un tarif de 65 de lei la prima prelungire, respectiv, de 60 de lei la a doua prelungire.

Citiţi şi: Cât vom plăti pentru transportul public din 2023? Majorări substanțiale propuse de administrația locală 

Citit 2441 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2022 22:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.