Reacţii politice la deciziile Guvernului

Reacţii politice la deciziile Guvernului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*  UNPR apreciază principiul, PSD îl condamnă *

În timp ce reprezentanţii UNPR Galaţi consideră că plata obligaţiilor sociale de către cei care realizează venituri din activităţi independente este bazată pe un principiu corect, social-democraţii gălăţeni găsesc că legea este „tâmpită”.

Astfel, preşedintele organizaţiei municipale UNPR Galaţi, Viorel Mânzu, a declarat că „deşi deranjează, principiul este corect – orice venit trebuie să fie impozabil…”. Liderul judeţenei UNPR Galaţi, Dan Dobrea, a recunoscut însă că legea, emisă în pripă, are probleme în aplicare:

„Problema este că în orice lege care apare extrem de repede, metodologia de aplicare are de suferit. Cred că ar trebui mai multă atenţie vizavi nu de legea ca atare, ci de metodologia de aplicare…”.

Mult mai dur a fost deputatul PSD Florin Pâslaru, care a spus, scurt, că OG 58 şi normele de aplicare (care se contrazic) reprezintă „o tâmpenie”. Totodată, social-democratul a spus că a făcut interpelări pe această temă către Ministerele Muncii şi Finanţelor şi că aşteaptă răspunsurile.

Citit 548 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.