Jandarmii şi poliţiştii, paznici pe câmp

Jandarmii şi poliţiştii, paznici pe câmp
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deşi ilară, măsura a fost propusă de prefect după mai multe furturi semnalate de agricultori

În curând, recoltele de pe câmpurile agricole din judeţul Galaţi ar putea fi păzite de poliţişti sau de jandarmi. Astfel, cultivatorii nu vor mai sta cu frica în sân că sacii cu ceapă sau cartofi recoltaţi în timpul zilei şi lăsaţi în arie ar putea să dispară peste noapte. 

Prefectul judeţului Galaţi, Paul Florea, a emis, în această săptămână, un ordin de „luarea a unor măsuri sporite de asigurare a legalităţii în privinţa recoltei aflate pe câmp. Fenomenul de furturi, în special cele de subzistenţă, a crescut şi, în acest sens, am emis un ordin prin care

Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Jandarmeria şi Poliţia Locală să conlucreze în mod eficient pentru a împiedica furtul din recolta care se anunţă foarte bună în acest an”.

Potrivit prefectului, decizia a fost luată şi ca urmare a numărului mare de cetăţeni care au venit până acum, în audienţă, la Prefectură, reclamând dispariţia, peste noapte, a recoltelor de pe câmpuri.   

Reamintim că la începutul acestei luni, poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit trei persoane care au reuşit să fure, într-o noapte, de pe un câmp din comuna Vânători peste două tone de ceapă. Poliţiştii i-au descoperit pe hoţi doar cu ajutorul aparaturii de termoviziune.

Citit 1325 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.