UMB va finaliza la termen drumul expres Galați-Brăila

UMB va finaliza la termen drumul expres Galați-Brăila
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Prezent vineri la Brăila, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut o trecere în revistă a conexiunilor zonale, după ce a amintit de situația podului suspendat peste Dunăre. ”UMB este un constructor foarte serios și va finaliza la termen DEx (drum expres - n.r.) Galați-Brăila, mai ales că s-a depășit povestea cu pădurea, iar studiul de fezabilitate pentru DEx spre Focșani merge bine și, în acest an, vom scoate la licitație primele tronsoane”, a spus Sorin Grindeanu.

Totuși, ministrul Transporturilor admite că situația este mai puțin bună în ceea ce privește studiile pentru drumul expres Brăila-Buzău, o altă conexiune cu Capitala.

Citit 4697 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2023 14:15

3 comentarii

 • postat de Ichim
  Miercuri, 01 Februarie 2023 09:51
  95.76.59.***
  Parca asa spunea grinda si cu referire la pod, care se pare ca va avea soarta bretelei de trecere din zona turnului tv din Galati!
  Sau daca tot s-au dat o gramada de beni si se mai cheltuie pentru despagubirea mafiotilor, poate fi inchiriat pentru pescuit/sarit de la inaltime, sau pentru organizarea unor expozitii/evenimente, pentru doritorii de selfie si alte videoclipuri pentru tik tok. Intr-un an se pot recupera banii de investitie!
  2
  4
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Marți, 31 Ianuarie 2023 05:57
  188.25.190.***
  Galatiul este tratat in mod constant cu dispret, desi pe acolo ar fi trebuit sa treaca o autostrada spre Chisnau, spre Cetatea Alba, Odesa, spre Iasi. Conexiunea nord-sud in Moldova, Iasi -Galati, e inexistenta, le e frica la bucuresteni ca ar putea sa traiasca bine moldovenii si sa le-o ia inainte economic. Ce-ar fi sa vedem o migratie inapoi a moldovenilor in Molodva de prin Bucuresti si alte locuri unde au plecat de foame.
  5
  20
  Raportează
 • postat de hahaha
  Luni, 30 Ianuarie 2023 16:00
  89.137.226.***
  Universitatea Medicina Braila ????
  12
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.