Se caută manager pentru Spitalul Municipal din Tecuci

Se caută manager pentru Spitalul Municipal din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci organizează în această perioadă concurs pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică.

Astfel, în data de 19 aprilie va avea loc vizitarea unității sanitare de către candidații interesați, în intervalul orar 8,30-10,30, sub îndrumarea directorului medical, iar perioada de depunere a dosarelor este în intervalul 27 aprilie – 4 mai, de luni până vineri, între orele 10,00-13,00, la secretariatul spitalului. Cei care au fost declarați admiși în urma finalizării probei de verificare a dosarelor de înscriere vor publica proiectele de management în data de 10 mai, până la ora 13,00 și le vor susține public șase zile mai târziu. După eventualele contestații, rezultatele finale ale concursului vor fi afișate vineri, 19 mai, la ora 14,00. 

Candidații trebuie să cunoască limba română, scris şi vorbit, să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, să fi absolvit cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății, ori ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată și să dețină cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată. 

Informații suplimentare se pot obține de la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci  tel. 0236/812440

Citit 1143 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2023 07:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.