Negrileşti, cu fondurile blocate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Localnicii din comuna gălăţeană Negrileşti sunt cei care vor trebui să suporte consecinţele neînţelegerilor duse până la extrem de către aleşii locali.

În lipsa unui acord între o parte a consilierilor locali şi primar, proiectul privind noua organigramă a Primăriei, conform OUG 63, nu a fost adoptat, deşi, până acum, s-au organizat nenumărate şedinţe de Consiliu Local.

Ce se va întâmpla la Negrileşti ne-a explicat prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun: „Prevederile OUG 63 sunt foarte clare. Pentru că nu au respectat prevederile, nu mai primesc finanţare. Le sunt blocate finanţările atât în CL cât şi în Primărie.

Când cei din Primărie şi restul salariaţilor plătiţi de către aceasta nu îşi vor primi salariile, se vor adresa CL! Instituţia Prefectului nu poate influenţa deciziile aleşilor locali sau atitudinea lor, dar le-am trimis puncte de vedere, le-am explicat ce-i aşteaptă dacă nu respectă ordonanţa.

Colegi de-ai mei din Prefectură s-au deplasat la Negrileşti, le-au explicat foarte clar ce îi aşteaptă, dar din păcate oamenii nu au înţeles. Timpul le rezolvă pe toate”, ne-a declarat prefectul Cosmin Păun.

Citit 518 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.