S-au reluat asfaltările pe drumurile județene

S-au reluat asfaltările pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În această perioadă, se intervine pe mai multe porțiuni de drumuri județene, inclusiv de la zero, pe unele tronsoane. În acest moment, se lucrează la partea de fundație, între comunele Corni și Vârlezi, pe DJ 251G, conform precizărilor făcute de președintele Consiliului Județean, Costel Fotea. "În cadrul acestui program de modernizări, vom interveni și la Mândrești, la Hanu Conachi (porțiunea dintre calea ferată și DN 25), în intravilanul localității Lunca, din comuna Jorăști, precum și la Matca, acolo unde, în zona pieței, vom extinde drumul la patru benzi", a adăugat acesta, pe pagina de Facebook.

Costel Fotea anunță și ample lucrări de modernizare pe alți 100 de kilometri de drumuri județene, valoarea acestei investiții fiind de aproape 60 de milioane de euro, fonduri asigurate inclusiv prin Programul Național "Anghel Saligny".

Citit 1593 ori Ultima modificare Joi, 27 Aprilie 2023 14:49

1 comentariu

  • postat de taranul taran
    Joi, 27 Aprilie 2023 20:07
    89.39.81.***
    Vrem si noi asfalt pe drumurile judetene DJ 242B Plesa (intersectie troita) - Limita cu judetul Vaslui si DJ 242C Plesa (intersectie troita) - Aldesti din comuna Beresti Meria si noi suntem platitori de taxe si impozite dar suntem izolati in PRAF si ne stricam masinile. Cu noi cum ramane ca timpul
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.