Licitaţie pentru modernizarea Grădiniţei „Ioan Nenițescu”

Licitaţie pentru modernizarea Grădiniţei „Ioan Nenițescu”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria Galaţi caută proiectanţi şi constructori pentru renovarea Grădiniţei „Ioan Nenițescu”. Contractul lansat în licitație publică are o valoare estimată de circa 2,5 milioane de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 26 mai 2023.

Conform administraţiei locale, imobilul beneficia de ample lucrări de renovare în cadrul unui proiect cu fonduri din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în cadrul căruia s-a obținut o finanțare de aproximativ 1,5 milioane lei.

„Prin proiect sunt prevăzute în principal lucrări de consolidare și de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, instalarea/reabilitarea/modernizarea sistemelor de climatizare, reabilitarea/modernizarea instalațiilor de iluminat, modernizarea sistemelor tehnice, lucrări pentru echiparea cu stații de încărcare pentru mașini electrice etc.

Intervențiile de creștere a eficienței energetice vor conduce la reducerea consumului de energie și a emisiilor de CO2 cu aproximativ 84 la sută”, precizează Primăria Galaţi.

                       

 

 

Citit 1114 ori Ultima modificare Luni, 08 Mai 2023 10:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.