Competiție acerbă pentru livrarea de aparatură medicală

Competiție acerbă pentru livrarea de aparatură medicală
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Nu mai puțin de opt companii și asocieri de operatori economici specializați au depus oferte pentru livrarea a patru loturi de echipamente medicale și alte dotări necesare în cadrul proiectului Consiliului Județean destinat ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei”. Valoarea totală a acestora este de 8,57 milioane de lei, exclusiv TVA.

Este vorba despre aparatură pentru diverse investigații medicale (explorări) efectuate în regim ambulatoriu, dar și pentru blocul operator, pentru Terapie Intensivă, precum și mobilier medical.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor în cadrul procedurii electronice aflate în derulare în Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost data de 16 mai, iar evaluarea autorității contractante se desfășoară, în prezent, în baza criteriului ”cel mai bun raport calitate-preț”, ponderea componentei financiare fiind de 90 de procente. Totodată, datele din portalul e-licitatie.ro arată că ofertele furnizorilor interesați trebuie să fie valabile până în 16 octombrie 2023.

În competiție sunt înscrise firme cunoscute în domeniu, în special din Capitală, precum Medical Gazplus SRL, Medizin Technologies SRL, Proton Impex 2000 SRL, sau DTL Medical SRL, dar și din județele Brașov – Dental Vladmed V&M SRL, Ilfov/Olt – Andcor SRL, sau Prahova – Dyomedica CND SRL. În plus, pe lista subcontractanților se regăsesc furnizori de prestigiu, precum Philips Romania, Dräger, Fresenius Kabi sau Sante International SA.

Citit 811 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2023 07:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro