Partidul lui Dan Diaconescu se organizează

Partidul lui Dan Diaconescu se organizează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Salutând decizia Curţii de Apel Bucureşti de a admite înregistrarea ca formaţiune politică a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Adrian Smărăndoiu, a anunţat, ieri, că în termen de două luni trebuie realizată reorganizarea partidului, dată până la care ar trebui stabiliţi şi candidaţii pentru alegerile locale.

Astfel, potrivit lui Smărăndoiu, deşi PP-DD Galaţi are deja 49 de organizaţii şi 6.500 de membri, partidul trebuie reorganizat, după perioada în care justiţia încă nu se pronunţase în legătură cu legitimitatea partidului.

Modificările trebuie făcute şi în perspectiva organizării congresului PP-DD (undeva în apropierea Zilei Naţionale a României), a adăugat Smărăndoiu, precizând că şi la nivel judeţean va trebui să se organizeze Conferinţa Judeţeană, în cadrul căreia să fie aleasă conducerea (care în prezent este interimară).

„Noi intenţionăm să îl aducem la Galaţi şi pe domnul preşedinte Dan Diaconescu”, a adăugat Smărăndoiu, evocând vizita (eşuată) a patronului OTV, din 30 noiembrie 2010, când Diaconescu a fost aşteptat de zeci de gălăţeni, care au rezistat, stoic, frigului de pe stradă şi au aşteptat  ore întregi apariţia liderului.

Cât priveşte politica PP-DD în privinţa alegerilor, Adrian Smărăndoiu a precizat că statutul partidului prevede clar că nu se vor încheia niciun fel de alianţe cu alte partide şi că membrii îşi vor stabili, până în noiembrie, candidaţi proprii, „membri ai partidului şi nu independenţi, susţinuţi de partid”.

„Deja avem şase localităţi din judeţ în care au fost stabiliţi candidaţii la alegeri, însă nu voi anunţa acum cine sunt aceştia”, a spus Smărăndoiu. Potrivit acestuia, şi pentru calitatea de candidat PP-DD pentru funcţia de primar al Galaţiului „există cinci-şase persoane interesate, majoritatea din partid”.

Citit 1890 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.