PDL şi-a „plătit” aleşii

PDL şi-a „plătit” aleşii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 2,5 miliarde de lei vechi pentru colegiul deputatului Mihail Boldea *

„Parlamentarilor PDL şi UDMR li s-a promis bani pentru a nu vota moţiunea de cenzură”, titrau ziarele centrale prin luna august. Erau puse în joc 18 milioane de euro. Ei bine, da, PDL şi-a „plătit datoria” faţă de aleşii fideli.

Deputatul PDL Mihail Boldea ne-a declarat cât de mulţumit este că a putut obţine bani – 2,5 miliarde de lei – pentru Colegiul nr.9, în care a fost ales. Banii nu s-au dat „cash” sau pe card, ci au fost alocaţi prin hotărâre de Guvern, în baza amendamentelor făcute de Boldea la rectificarea bugetului.

Documentul care certifică acest lucru a fost publicat deja în Monitorul Oficial. „Mă bucur că am putut să fac ceva la mine în colegiu. La Grădiniţa nr. 64 se vor pune termopane”.

„La Grădiniţa nr. 61 se va amenaja un parc de joacă pentru copii – 250 de milioane de lei cred că sunt suficienţi pentru o investiţie decentă. La Grupul Şcolar Asachi va fi amenajat terenul de fotbal cu gazon artificial, iar la Moţoc se vor pune termopane la etajul unui corp anexă”, ne-a declarat Boldea.

Deputatul susţine că tot pe propuneri concrete au primit bani şi colegii săi Mircea Toader, Carmen Axenie şi Marius Necula. Nimeni altcineva din afara PDL nu a mai obţinut bani la Galaţi.

Fericit că îi va rămâne numele legat de nişte investiţii concrete, Boldea ştie deja pentru ce anume va cere bani la următoare rectificare: un sistem de monitorizare video – cu camere - a tuturor instituţiilor de învăţământ din colegiul său.

Citit 1145 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.