Istrate nu exclude varianta Primărie pentru Hotel Faleza

Istrate nu exclude varianta Primărie pentru Hotel Faleza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*„Mi-ar face plăcere să fiu coparticipant la realizarea unui sediu al Primăriei oraşului nostru”, recunoaşte patronul  firmei de construcţii *

Consecvent proverbului „nu cumpăr scutece înainte de a se naşte copilul”, omul de afaceri Corneliu Istrate (FOTO), managerul Vega Company, se fereşte să vorbească prea mult despre cea mai nouă achiziţie a sa, Hotelul Faleza. Noi am reuşit să-l convingem, totuşi, să ne dezvăluie, în exclusivitate, câte ceva din planurile pe care le cu noua sa proprietate. Imobilul ar putea deveni hotel, centru de afaceri sau chiar… Primărie!

„Sunt teoretic câştigătorul licitaţiei, dar mai sunt încă doi paşi până să spun că eu sunt proprietar al hotelului. Urmează în 5 zile să semnez contractul şi sper să nu apară nicio problemă, şi în alte 10 să perfectăm actele la notariat”.

„Am rezerve în a vorbi în amănunt pentru că în acest moment nu pot spune  sigur c ă hotelul e al meu. Abia în jurul datei de 22 noiembrie voi putea susţine acest lucru”, ne-a declarat prevăzător Corneliu Istrate.

Planuri

Omul de afaceri ne-a mărturisit că are planuri cu clădirea şi că în nici un caz nu a luat-o ca să o lase de izbelişte.

„Sincer am planuri de a face investiţii acolo. Eu l-am luat ca să se facă ceva acolo, nu să devină o paragină. Cea mai comodă şi mai normală variantă ar fi să-l facem hotel, dar necesită multe, multe modificări la nivelul pretenţiilor de astăzi”.

„Am putea să-l modernizăm oarecum rapid şi să-i dăm drumul, dar să funcţioneze la un standard nu prea plăcut. Sincer, azi am fost prima dată în el, este într-o stare tehnică foarte, foarte proastă; nici nu mi-am închipuit că este atât de proastă”.

„Trebuie să suporte reparaţie capitală indiferent de ce se va face în el. Că se face hotel, centru de afaceri, sunt multe variante, inclusiv să se facă Primărie”, ne-a declarat Corneliu Istrate.

Deschidere pentru discuţii cu municipalitatea

Corneliu Istrate se arată deschis unei discuţii cu Primăria oraşului, care s-a zbătut să participe la licitaţie şi a făcut totul ca să-l cumpere. Cu atât mai mult cu cât primarul şi-a afirmat şi reafirmat în repetate rânduri interesul pentru acest imobil.

„Dacă Primăria consideră că este util, fără nicio problemă, discutăm. Declar public că pot să intru într-o discuţie cu Primăria. Sincer de tot, mie mi-ar face plăcere să fiu coparticipant la realizarea unui sediu al Primăriei oraşului nostru”.

„Dacă Primăria îşi manifestă intenţia şi doreşte în mod expres acest lucru - mai ales având în vedere faptul că nu au putut participa la licitaţie - eu i-aş da o prioritate. Nu e ceva anormal. Nici vorbă de condiţii sau de favoruri”.

„Chiar mi-ar face plăcere să fiu copărtaş la realizarea sediului Primăriei. Dar revenind la ceea ce spuneam la început, hotelul nu e încă al meu! Mai multe despre planurile şi variantele pe care le am, când voi fi proprietar”, ne-a declarat Corneliu Istrate.

Citit 1807 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.