Între scandal şi discuţii amicale

Între scandal şi discuţii amicale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Râca şi mâncătoria dintre membrii marcanţi ai organizaţiei PDL Galaţi a ajuns până la vârful partidului * Doi dintre democrat-liberalii gălăţeni au încercat să-i pună tălpi senatorului Marius Necula * Cum? * Fitilurile au fost plasate la Vasile Blaga, cel care ar putea conduce destinele PDL după viitoarele alegeri *

În presa centrală a apărut, relatată pe surse, o informaţie cum că senatorul PDL Marius Necula şi Vasile Blaga, candidat la şefia naţională a democrat-liberalilor,  ar fi avut, în faţa senatorilor, o „ciocnire” verbală pe tema candidaturii la Primăria municipiului Galaţi.

Informaţia, preluată de pe „Q Magazine” a făcut deja turul site-urilor locale şi naţionale şi ne-a atras şi nouă atenţia. Povestea nu-i era străină nici deputatului Mircea Toader, liderul PDL Galaţi, dar politicianul nu ne-a putut da amănunte pentru că nu participase la reuniunea respectivă.

Cum senatorul Marius Necula nu şi-a ascuns niciodată interesul pentru fotoliul de primar al oraşului, iar zvonurile locale îl plasează de mult timp în „tabăra” ministrului Elena Udrea, am încercat să aflăm care este adevărul.

„Nu plec din partid”

Senatorul PDL Marius Necula ne-a confirmat că a avut într-adevăr o discuţie cu Vasile Blaga, dar nicidecum una pe ton, ci amicală, la nivelul „Vasile – Marius”. 

„A fost pur şi simplu o discuţie pe baza unor informaţii livrate de persoane rău-intenţionate care se situează în afara partidului. Acestea s-au dus şi i-au spus că senatorul Necula pleacă din partid dacă nu candidează la Primărie”.

„Vasile, neavând informaţii, m-a întrebat dacă voi pleca la PSD în cazul în care Marius Stan va candida din partea PDL pentru Primărie. I-am răspuns că nu. Sigur că nu plec din PDL! Discuţia a fost mai lungă. Ieri m-am şi întâlnit la Senat cu Vasile şi am râs pe seama celor apărute în presă, pe surse”, ne-a relatat Marius Necula.

Senatorul a precizat că Blaga, Toader, Necula sau chiar Boc nu hotărăsc cine va intra din partea PDL în cursa pentru Primăria Galaţi. Mai ales că Marius Stan a candidat şi va candida pentru PNL, după câte ştim noi.

„Organizaţia va merge cu candidatul care are cele mai mari şanse de reuşită la Primărie – cel mai bine plasat în sondaje – candidat care are şi sprijinul organizaţiei. Pentru că fără această susţinere n-ar putea candida”, ne-a explicat Marius Necula.

Colegii săi, Mircea Toader şi Mihail Boldea, şi-au exprimat deja susţinerea faţă de Vasile Blaga aşa că am încercat să aflăm de care parte a baricadei este Necula.

„Îi apreciez la fel de mult şi pe Elena Udrea şi pe Vasile Blaga, şi cred că PDL are nevoie de amândoi. Aşa-numitul conflict Blaga-Udrea este mai degrabă unul de tabloid”, ne-a declarat Necula.

Citit 1802 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.