Blocajul Spitalului de Urgenţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi preşedintele judeţului Eugen Chebac a precizat deja că s-au alocat toate fondurile posibile pentru Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, PDL îi impută situaţia instituţiei sanitare. Consilierul judeţean PDL Iulian Aramă a reclamat ieri cheltuirea nejustificată a banului public şi greşeli manageriale.

„CJ a aprobat o investiţie de 7.160.000 de lei pentru ridicarea unei clădiri în care CJ să-şi desfăşoare şedinţele de plen. Ca să nu mai adăugăm suma de 1.800.000 de lei alocată pentru achiziţionarea unui imobil”.

„Ne întrebăm cum se face că nevoile gălăţeanului de rând şi, mai mult, viaţa acestuia, sunt pe ultimul loc pe lista de priorităţi a CJ. Semnalăm aceste nereguli în privinţa folosirii banului public de către conducerea CJ şi considerăm că ar fi timpul ca abuzurile să înceteze”, a declarat Aramă.

Unde e credibilitatea?

La precedenta conferinţă de presă, acelaşi Iulian Aramă a înfierat conducerea CJ pentru că vrea să cumpere clădirea Teatrului de Păpuşi. În realitate, interesul CJ viza Centrul InfoEurope al Camerei de Comerţ.

La actuala conferinţă de presă, Aramă şi-a recunoscut doar în parte declaraţia, ba mai mult, nu a simţit nicio jenă legată de credibilitate: „La precedenta conferinţă am spus că cred că e Teatrul de Păpuşi. Că e clădirea teatrului de păpuşi sau alta, mai puţin contează”.

„Nu am vrut să fac foarte multe precizări la precedenta conferinţă de presă, dar la acea oră erau două clădiri care ar fi corespuns respectivei achiziţii: Păpuşile şi Camera de Comerţ şi Industrie. Credeţi-mă că ştiu ce am spus atunci şi era real”, a susţinut Iulian Aramă.

Citit 612 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.