Pregătiri de Sărbătorile Galaţiului - Poftiţi la licenţe!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A devenit deja o tradiţie ca, de Sărbători, oraşul să se transforme într-un imens târg/talcioc de tot ce se poate: de la baloane colorate, leduri şi jucării fosforescente, la colaci secuieşti, vată de zahăr, mici şi bere, de la oale de lut şi vin fiert, la şosete şi chiloţi tanga.

Pe site-ul propriu, Primăria municipiului Galaţi anunţă persoanele interesate că doar până pe data de 19 noiembrie se pot depune cererile pentru obţinerea licenţelor de ocupare a domeniului public în perioada Sărbătorilor Galaţiului.

Solicitările se depun la compartimentul Autorizări, Licenţe din strada Fraternităţii nr. 1 sau prin fax-ul Primăriei la 0236 30 77 97.

După cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al Primăriei, Nicoleta Manole, sunt scoase la bătaie aceleaşi spaţii în care ne-am obişnuit să-i întâlnim pe comercianţii ambulanţi: platforma de la Casa de Cultură a Sindicatelor – pentru cei care se ocupă de alimentaţie publică, platforma de la Potcoava de Aur pentru Târgul Meşterilor Populari organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, zona Ţiglina I şi Faleza Superioară.

Să sperăm că măcar anul acesta nu vom mai avea parte de priveliştea obişnuită, când, în faţa Palatului de Justiţie, pe mese pliante aduse de acasă, se vor vinde într-o devălmăşie dezarmantă ştiuleţi de porumb fiert şi şosete chinezeşti supraelastice.  

CITEŞTE ŞI Vânzătorii ambulanţi nu mai sunt verificaţi de DSV

Citit 1476 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.