Noul sezon de asfaltare pe drumurile județene

Noul sezon de asfaltare pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Consiliul Județean Galați a anunțat deschiderea noului sezon al programului de asfaltare a drumurilor județene, primele lucrări de acest fel fiind executate între Gara Ghidigeni și Gefu, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

"Pentru că vremea ne permite, anul acesta începem devreme sezonul asfaltărilor, mai ales că avem multe tronsoane de drum județean în plin proces de modernizare. Una dintre cele mai mari lucrări este pe DJ 240 - Munteni - Țigănești - Ungureni - Slobozia Blăneasa - Negrilești - Slobozia Corni - Tălpigi - Gura Gârbovățului - Tăplău - Ghidigeni - Gefu - intersecția cu DN 24, unde investim peste 100 de milioane de lei (peste 20 de milioane de euro). Se lucrează pe mai multe porțiuni, iar zilele acestea se toarnă primul strat de asfalt între Gara Ghidigeni și Gefu, după ce partea carosabilă a fost lărgită cu peste un metru, iar fundația a fost consolidată", a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Acesta a precizat că există un proiect de modernizare și pentru drumul din interiorul localității Ghidigeni, însă mai întâi trebuie ca Primăria Ghidigeni să finalizeze lucrările ce-i revin la rețeaua de apă și canalizare.

Citit 2892 ori Ultima modificare Luni, 26 Februarie 2024 19:46

2 comentarii

  • postat de Alexandru Maricel
    Miercuri, 28 Februarie 2024 14:13
    82.79.152.***
    Domnu Fotea,dar portiunea dintre Smulti si Urlesti pe când va fi asfaltatà?
    0
    0
  • postat de Asfaltul visat
    Marți, 27 Februarie 2024 08:09
    89.136.4.***
    De Odaia Manolache are cineva grija?
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.