A început modernizarea sediului Ambulanței Tecuci

A început modernizarea sediului Ambulanței Tecuci
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La sediul Ambulanței Tecuci se află în plină derulare lucrările de consolidare și reabilitare, în cadrul unei investiții de 3,1 milioane de lei, derulate de Consiliul Judeţean Galați, printr-un proiect cu fonduri europene.

Până în prezent s-au desfăcut tencuielile și gleturile vechi, s-au demontat pardoselile, instalațiile electrice, sanitare și termice, tâmplăria interioară și exterioară, s-au efectuat săpături pentru fundații, s-au injectat fisurile din pereții de cărămidă, s-a montat o schelă exterioară și s-a demontat acoperișul vechi, iar structura și astereala din lemn a acoperișului au fost ignifugate.

Următoarele etape de modernizare vor include următoarele lucrări: se vor monta instalațiile electrice, termice, sanitare și de canalizare; se va monta noul acoperiș; va fi termoizolat planșeul cu vată minerală bazaltică, iar pereții exteriori vor primi izolație termică; se vor realiza compartimentări pentru săli de așteptare, birouri, cabinete medicale și grupuri sanitare; structura scării interioare va fi demolată și reconstruită în totalitate.

Finanțarea proiectului de modernizare și reabilitare este asigurată în cadrului unui proiect depus prin Programul Operațional Regional (POR) Sud-Est 2021-2027.

Ambulanța Tecuci deservește atât municipiul Tecuci, cât și localitățile învecinate, respectiv 19 comune, în total peste 141.000 de locuitori.

Citit 1544 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 15:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro