Ionel Borş nu pleacă din Combinat - UNPR îşi caută (încă) un candidat la Primărie

Ionel Borş nu pleacă din Combinat - UNPR îşi caută (încă) un candidat la Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi tot oraşul vuia, zilele trecute, că Ionel Borş, country manager la ArcelorMittal şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului de Fotbal Oţelul, ar putea fi candidatul UNPR p la Primăria municipiului Galaţi, niciunul dintre actorii acestei bârfe, pe care noi am consemnat-o, nu confirmă situaţia.

Liderul UNPR Galaţi, Dan Dobrea ne-a declarat că până în acest moment nu a avut discuţii cu Ionel Borş, dar ne-a vorbit în termeni elogioşi de country manager. „Uşa partidului este deschisă tuturor celor care doresc să vină cu expertiza lor pentru a face ceva pentru oraş. Este binecunoscută experienţa dlui Ionel Borş la cârma Combinatului, încă de pe vremea când era director adjunct, şi apoi general. Are expertiză economică, dar în administraţie nu are experienţă. Dacă-l comparăm însă cu candidaţi anunţaţi deja pentru Primărie, jumătate dintre ei nu au expertiză în administraţie”, ne-a declarat Dan Dobrea. Liderul progresiştilor gălăţeni afirmă că lista cu posibili candidaţi la fotoliul de primar este lungă, dar depinde dacă persoanele vizate îşi doresc candidatura şi de modul în care acestea văd lucrurile. Dobrea a promis că la finele lunii listele de candidaţi ale UNPR vor fi definitivate.

„Niciodată nu am discutat cu nimeni!”

Ionel Borş a fost cât se poate de categoric pe acest subiect, părând realmente deranjat de bârfa care a dat în clocot prin târg. „Niciodată nu am discutat cu nimeni despre vreo candidatură. Nu e nimic adevărat, niciodată nu i-am contactat pe cei de la UNPR, nici ei pe mine!”, ne-a spus Ionel Borş. Country managerul ne-a declarat ferm că nu este câtuşi de puţin interesat de administraţie, când i l-am dat ca exemplu pe primarul Dumitru Nicolae care tot din combinat a plecat: „Sunt de profesie oţelar. Îmi place ceea ce fac. Sunt de 42 de ani în Combinat, şi vreau să mai stau încă zece. Nu mă interesează administraţia deloc. Ce fac eu este tot spre folosul oamenilor, spre binele cetăţii”, ne-a declarat Ionel Borş.

Chiar dacă bârfa care a ajuns la urechile noastre nu s-a confirmat, să fim serioşi, nu iese fum fără foc…

Citit 3028 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2012 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.