Prefectul Paul Florea, ameninţat cu DNA-ul!

Prefectul Paul Florea, ameninţat cu DNA-ul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidul Social Democrat, prin vocea purtătorului de cuvânt Claudiu Brânzan, a anunţat că cere demisia prefectului Paul Florea. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, juriştii social-democraţi vor înainta o plângere la Direcţia Naţională de Anticorupţie, pe care o au deja în lucru.

Supărarea celor din PSD a survenit în urma depunerii în contencios de către Instituţia Prefectului a unei contestaţii privind încetarea mandatului de consilier judeţean a lui Alexandru Teodorescu, respectiv validarea mandatului Victoriei Giurgiu.

Intrat în posesia cererii de chemare în judecată a Consiliului Judeţului Galaţi, Claudiu Brânzan a declarat că „este vorba despre un document pe care dacă l-ar citi studenţii din anul întâi de Drept s-ar tăvăli de ras. Din nefericire nu e nimic de râs, pentru că este un document semnat de prefectul judeţului Galaţi şi de şefa serviciului juridic din Prefectură”.

Reprezentantul PSD a mai precizat că prefectul nu are niciun motiv legal să nu valideze hotărârea de încetare a mandatului consilierului Alexandru Teodorescu, avizul de legalitate fiind refuzat pentru că „aşa a vrut domnul prefect”. „Să vedem de ce dumnealui nu respectă legea. Poate a fost corupt de cineva”, a încheiat Claudiu Brânzan.  

Ameninţat cu DNA-ul, prefectul Paul Florea, prins în operaţiunile de deszăpezire ale  judeţului Galaţi, a declarat, referindu-se la cei din PSD: „Să fie sănătoşi”.

Citit 1762 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2012 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.