Poveste din ţara lui Dorel-Răsare şi amenzia de la Apă-Canal

Poveste din ţara lui Dorel-Răsare şi amenzia de la Apă-Canal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu a trecut nici o lună şi SC Apă Canal a uitat o lucrare. Nu a uitat să o execute, nu a uitat să repare, a uitat cu totul de ea! Este vorba de un şanţ săpat de muncitorii de la Apă Canal pe 13 februarie, şanţ care şi în momentul de faţă este tot descoperit. La acea vreme, directorul de producţie al Apă Canal, Niţă Podaru, a declarat că "este o avarie a societăţii la o conductă de apă, nu are legătură cu ISPA; o vom repara noi".

Însă şi acum, în luna martie, şanţul este tot descoperit.  Locuitorii din zonă au crezut, prin februarie, când pământul era bocnă de îngheţat şi că, logic!,  şanţul cu pricina nu poate fi reparat de muncitori. Apoi au venit ninsorile şi au acoperit ele şanţul.  Toleranţi de felul lor, oamenii iar au găsit scuze pentru nefinalizarea lucrării.

A venit primăvara, şoferii au învăţat să ocolească, grijulii, lucrarea semnalizată, de altfel, corespunzător, iar oamenii din zonă s-au obişnuit şi ei cu şanţul respectiv. Aşadar, dacă acesta va fi acoperit, (căci directorul de producţie al Apă Canal a promis că va verifica situaţia), probabil că locatarii ar fi şocaţi de-a binelea!

Citit 2043 ori Ultima modificare Marți, 06 Martie 2012 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.