Prefectul renunţă la serviciile Auricăi Luchiniuc după "scandalul Boldea"
Foto: Foto: Sorin Pană

Prefectul renunţă la serviciile Auricăi Luchiniuc după "scandalul Boldea"
Aurica Luchiniuc a fost adusă ieri în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prefectul judeţului Galaţi, Paul Florea va renunţa la serviciile Auricăi Luchiniuc, după ce numele acesteia a fost pe lista persoanelor audiate de procurori în cazul terenurilor şi clădirilor vândute ilegal, dosar în care este implicat şi deputatul Mihail Boldea.

Cu toate că în România funcţionează prezumţia de nevinovăţie, prefectul Paul Florea spune că nu mai poate avea încredere în consilierul Aurica Luchiniuc. "Am avut încredere în dânsa sută la sută, i-am dat pe mână toate hârtiile din Prefectură... Mă ia cu durere de stomac acum când mă gândesc la asta. Sigur, instanţa nu s-a pronunţat, dar, în lumina ultimelor evenimente, mi s-a zdruncinat încrederea în dânsa... Să ştiţi că după ce îţi pierzi credibilitatea, cu greu o mai recâştigi. Este vorba şi de imaginea publică dar, repet, şi de încredere", a declarat ieri prefectul Paul Florea. "Voi vorbi cu dânsa şi îi voi explica motivele pentru care renunţa la serviciile ei. A fost o mare surpriză să aflu că este implicată în acest dosar. Rămân la părerea că nu a greşit cu bună ştiinţă, o ştiu o persoană corectă", a adăugat prefectul.

Luchiniuc este una dintre cele două persoane din "lotul Boldea" pentru care Curea de Apel Galaţi nu a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile. În aceeaşi situaţie se regăseşte şi avocata Mihaela Bolboceanu, care a activat în cabinetul de avocatură al lui Mihail Boldea.


Citeşte şi - Șase dintre cele opt persoane reținute în cazul Boldea au fost arestate


Citit 2810 ori Ultima modificare Duminică, 18 Martie 2012 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.