Inspectorul general şcolar Doruleţ Resmeriţă a fost exclus din PDL

Inspectorul general şcolar Doruleţ Resmeriţă a fost exclus din PDL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doruleţ Resmeriţă a fost exclus din PDL, au confirmat surse din interiorul partidului. Acest lucru se întâmplă după ce Biroul Permanent Local al PDL a votat în unanimitate retragerea sprijinului politic de care s-a bucurat până acum Resmeriţă.

Inspectorului i s-a reporşat „lipsa de performanţă profesională” şi „politizarea şedinţelor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean”. Un aport important însă în această situaţie pare să îl fi avut relaţia dintre Resmeriţă şi deputatul Mihail Boldea, care a ajuns în arest.

Propunerea de retragere a sprijinului politic votată de organizaţia municipală a PDL a ajuns pe masa Biroului Permanent Judeţean care a luat această hotărâre.

Există informaţii potrivit cărora Resmeriţă îşi pierde astfel şi funcţia de Inspectorul general şcolar, urmând ca acest fotoliu să fie ocupat în perioada următaore de către Onuţ Atanasiu, adjunctul IŞJ Galaţi.

Nici Resmeriţă şi nici reprezentanţii Biroului Permanent Judeţean ai PDL Galaţi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta decizia luată.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 4176 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2012 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.