Ritmul de lucru de pe Bălcescu, o continuă uimire!

Ritmul de lucru de pe Bălcescu, o continuă uimire!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, timp de o lună şi jumătate, carosabilul a rămas distrus, după lucrările de frezare, ieri dimineaţă, pe strada Nicolae Bălcescu au început lucrările de asfaltare. Cum traficul rutier nu a fost închis - căci pentru aşa ceva constructorul ar trebui să ştie exact data la care se asfaltează, primăria ar trebui să fie interesată de asta, pentru ca să anunţe poliţia rutieră - ieri dimineaţă strada (la intersecţia cu Gării) era un amestec de şoferi nervoşi şi aburi de bitum.  

Însă asfaltarea a fost făcută doar pe porţiunea cuprinsă între Basarabiei şi Gării, căci exact vizavi de staţia de autobuz de la ASE, muncitorii au săpat un şanţ, către Bistro-ul din zonă. Ulterior, am aflat că este vorba despre o lucrare a CET, realizată de angajaţii de la Vâlceana. De ce nu au făcut-o până acum, în condiţiile în care strada stă nelucrată de o lună şi jumătate, sau anul trecut, când artera a fost impracticabilă cel puţin două luni, din cauza lucrărilor ISPA sau a celor de la Distrigaz, deja sunt detalii!

Cert este că SC Vega '93 (constructorul), urmează să finalizeze strada pe 30 iunie, lucrare de modernizare pentru care primăria a alocat 1,7 milioane lei.

Citit 2042 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2012 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.