Bursa zvonurilor - George Cubasa ar putea reveni la Apaterm

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Arşiţa sub care se perpeleşte Galaţiul a mai crescut cu câteva grade după ce bursa zvonurilor a lansat pe piaţă o bârfă nouă: George Cubasa ar urma să revină la Apaterm. Informaţia este vehiculată intens în zona asociaţiilor de proprietari. Numai că, potrivit zvonurilor, George Cubasa nu ar urma să revină la cârma societăţii Apaterm, de unde a fost înlăturat de către Consiliului Local atunci când societatea a intrat în reorganizare judiciară, ci la serviciul de recuperări creanţe.

Zvonul este cu atât mai fierbinte cu cât Cubasa a fost unul dintre cei mai contestaţi directori din Galaţi, reproşându-i-se adesea situaţia în care se află acum Apaterm. Societatea îşi dispută falimentul în instanţă şi foloseşte reţelele edilitare fără a avea un contract legal. Administratorul judiciar CC INSOL SPRL Filiala Galaţi tocmai i-a somat public pe clienţii societăţii care înregistrează datorii restante, să achite „de urgenţă” sumele datorate, ameninţând cu întreruperea furnizării serviciilor şi/sau executarea silită a bunurilor mobile şi imobile.

Contactat telefonic, George Cubasa ne-a declarat că nu i s-a propus vreun post în societate deşi, spune acesta, ar fi fost firesc în momentul în care a fost schimbat cu Adriana Stratulat să i se ofere altă funcţie. Cubasa, care este în continuare membru PSD, declară că s-a simţit jignit de modul în care a fost înlăturat de la cârma Apaterm şi că nu s-ar mai întoarce acolo. Dacă reîntoarcerea sa la cârma Apaterm ar fi „singura soluţie de salvare a firmei”, atunci ar accepta postul pentru că este „un soldat disciplinat”. În acest moment, Cubasa este preşedintele asociaţiei de proprietari din care face parte, potrivit domiciliului.

Citit 3016 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iulie 2012 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.