UPDATE Mircea Toader, înlocuit cu Mihai Capră la conducerea PDL Galaţi

UPDATE Mircea Toader, înlocuit cu Mihai Capră la conducerea PDL Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 13.30 - Mihai Capră la conducerea PDL Galaţi

Înlocuitorul lui Mircea Toader, noul preşedinte interimar al PDL Galaţi, Mihai Capră a confirmat numirea sa în funcţia de conducere a partidului: „Mi-a cerut acest lucru singurul om din lume pe care nu aş fi putut să îl refuz, domnul Blaga. În plus, îmi place să cred că am şi o datorie de întors PDL-ului”.

Mihai Capră spune că „timpul de reorganizare al partidului este scurt”, aşa că măsurile vor fi luate cât mai repede. Noul preşedinte al PDL vrea să se bazeze în primul rând pe aleşii locali – primari, consilieri – adică exact pe cei care au confirmat, prin voturile obţinute, că sunt agreaţi de cetăţeni. În plus, Capră spune că va „cerne” mult mai atent noile primiri în partid, astfel încât democrat-liberalii de la Galaţi să nu mai trimită în Parlament un nou deputat Boldea.

Despre cât va rămâne Mihai Capră la conducerea PDL Galaţi, ce planuri are pentru alegerile generale, dacă deputatul Mircea Toader are sau nu „verde” pentru un nou mandat în Parlament, citiţi în ediţia print de miercuri a cotidianului "Viaţa liberă".


Începând de astăzi, Mircea Toader nu mai conduce PDL Galaţi, fiind înlocuit din funcţie cu Mihai Capră. Mircea Toader a declarat pentru "Viaţa liberă" că „măsura nu este venită ca o sancţiune privind rezultatele alegerilor, ci este motivată de faptul că în următoarea perioadă trebuie să mă concentrez mai mult pe activitatea de la Bucureşti, de la Cameră”.

Cât priveşte numirea lui Mihai Capră ca şef al filialei locale PDL, Toader spune că preşedintele PDL Vasile Blaga a făcut întotdeauna echipă bună cu gălăţeanul care a şi fost un timp îndelungat secretar de stat MAI.

Cum va fi Capră ca şef al PDL? Toader se abţine să comenteze: „Vom vedea după ce se apucă de treabă. Eu am mers pe principiul <<nu tăia, ci adună>>, dar s-au adunat şi gunoaie, dar nu pentru că am ales, ci au fost impuse".

Cine este Mihai Capră?

În vârstă de 60 de ani, Mihai Capră a intrat în politică fiind membru ApR, ulterior a trecut la PNL, partid din partea căruia a obţinut şi mandat de consilier local. În perioada 2005-2008, a fost prefect al judeţului Galaţi. Devenit membru PDL, Mihai Capră a ocupat din toamna 2009 şi până în primăvara lui 2012, postul de secretar de stat pentru relaţia cu prefecturile şi inspectoratele pentru situaţii de urgenţă în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Este absolvent al Facultăţii de Energetică din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, dar a urmat şi cursurile Institutului Naţional de Administraţie. Capră a fost şi prim vicepreşedinte al PDL Galaţi, pentru o scurtă perioadă de timp. (Anca Melinte)

CLICK AICI PENTRU A CITI INTERVIUL PE CARE MIHAI CAPRĂ L-A ACORDAT RECENT COTIDIANULUI VIAŢA LIBERĂ

 

Citit 3312 ori Ultima modificare Marți, 31 Iulie 2012 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.