Nici parcări, nici demolări

Nici parcări, nici demolări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se împlineşte aproape un an de când Primăria, în colaborare cu Poliţia Comunitară, a început în forţă acţiunea de amendare a şoferilor care îşi parchează maşinile pe stradă. Problema este că în timp ce şoferii din Galaţi încearcă să nu-şi mai parcheze maşinile pe stradă, recunoscându-şi, ca să spunem aşa, partea lor de vină (deşi, în lipsa parcărilor, vina este discutabilă…), din partea Primăriei nu vine niciun semn de viaţă.

Nici în acest moment primarul nu a dat publicităţii numărul - măcar estimativ! - al locurilor de parcare din oraş. Despre faimoasele parcări supraetajate, nici vorbă de lucrări concrete.

Cât priveşte soluţia „in extremis” - demolarea garajelor, primarul nici nu vrea să audă. „În oraş sunt 10.500 de garaje, iar dacă le verifici, în doar 1.000 se parchează maşini, restul sunt folosite la altceva. Însă dacă vrei să demolezi garajul, te trezeşti că te dă în judecată”, a explicat Dumitru Nicolae.

Situaţie despre care am mai scris şi promitem că o vom face în continuare, pentru că o problemă nerezolvată rămâne o discuţie deschisă…

Citit 1321 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.