Prima ieşire la rampă: Resmeriţă, Ciumacenco şi „noul PDL”

Prima ieşire la rampă: Resmeriţă, Ciumacenco şi „noul PDL”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe fondul „noului Galaţi”, sloganul de campanie al primarului Marius Stan, iată că acum apare şi „noul PDL”. Doruleţ Resmeriţă şi Nicuşor Ciumacenco, recent numiţi în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene, respectiv, preşedinte al organizaţiei municipale, au ieşit, joi, la rampă, pentru a prezenta echipa de conducere, dar şi pentru a vorbi despre alegerile parlamentare. Aşadar, din „noul PDL” fac parte Mihai Capră şi Mircea Toader - prim-vicepreşedinţi, Constantin Popa - secretar general, Petru Alexe, Mihai Turcu şi Mihai Ochialbescu - vicepreşedinţi ai Biroului Judeţean. Preşedintele PDL Galaţi, Doruleţ Resmeriţă, speră ca, la alegerile parlamentare, Alianţa România Dreaptă să atingă scorul mediu naţional de 20-25 la sută, chiar să se apropie de 30 la sută, în condiţiile în care USL ar obţine sub 50 la sută.

Fără oameni care scad credibilitatea

Resmeriţă este hotărât să nu se arunce în luptă la parlamentare cu oameni cu probleme de imagine, care nu au credibilitate şi nu vor aduce un aport de voturi. În această situaţie se află şi Marius Necula, care a fost votat doar de 6,9 la sută dintre alegătorii din Galaţi. „Experienţa de la alegerile locale îmi arată că Marius Necula a obţinut jumătate din scorul partidului. Aş fi un sinucigaş să arunc în luptă candidaţi care nu ar obţine nici măcar scorul unui anonim aruncat sub sigla unui partid. Facem o reevaluare, ne uităm la notorietatea fiecărui candidat şi dacă intenţia de vot este foarte mică şi lipsa de încredere în candidat este foarte mare este clar că nu există potenţial politic”, a explicat preşedintele organizaţiei PDL Galaţi. Democrat-liberalii vor să pună la punct şi un site de prezentare a candidaţilor, pentru a vedea reacţiile publicului referitoare la fiecare candidat şi să stabilească în funcţie de ele cine va intra în luptă.

Nemulţumit de clasa politică

După un parcurs sinuos (PNŢCD - PSD - candidat independent) şi o declaraţie că se va retrage din politică, Ciumacenco a apărut iar pe scenă, spunând că s-a întors pentru că oraşul nu e pe drumul bun, iar autorităţile nu au dat dovadă că pot schimba ceva. „Ce pot spune este că sunt „acelaşi Ciumacenco” pe care îl cunoaşteţi şi atât eu, cât şi domnul Resmeriţă facem parte din categoria celor dezamăgiţi şi nemulţumiţi de clasa politică, fie ea USL, fie ea PDL. Dacă lucrurile ar fi mers bine în oraş, poate aş fi stat deoparte”, a declarat preşedintele organizaţiei locale PDL, Nicuşor Ciumacenco.

Citit 4750 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 22:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.