Deputatul notar Ciucă, pasionat de arta exotică

Deputatul notar Ciucă, pasionat de arta exotică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Candidatul USL pentru Colegiul 8 de deputaţi, Liviu-Bogdan Ciucă, vicepreşedintele Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi, câştigă, potrivit ultimei lui declaraţii de avere, 1.104.122 lei anual. Cu toate acestea, el are datorii de 794.770 de lei şi 629.729,15 euro. Activitatea conservatorului Ciucă se împarte între Camera Deputaţilor, seminariile de la Universităţile „Danubius” şi „Dunărea de Jos” şi notariat. Are la activ şase terenuri intravilane şi un teren forestier, trei case de locuit şi o casă de vacanţă. Printre multele sale activităţi, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Cuba a reuşit să îşi facă timp pentru încă o pasiune: colecţionarea obiectelor de artă exotice. El şi-a achiziţionat o statuetă cubaneză de 4.500 de euro, mai multe măşti africane de 7.000 de euro şi una indoneziană de 1.200 de euro. Ciucă, un deputat ce ţine la disciplină conform funcţiei sale, a luat cuvântul 249 de ori în 75 de şedinţe, a făcut 242 de declaraţii politice, 61 propuneri legislative, 1.111 întrebări şi interpelări şi 13 moţiuni. Printre legile propuse de vicepreşedintele Comisiei juridice au fost proiectul de lege pentru modificarea şi completarea legii privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, devenit Legea 115/2012, propunerea legislativă privind unele măsuri referitoare la organizarea activităţii de punere în executare a creanţelor aparţinând instituţiilor de credit şi instituţiilor financiare nebancare, devenită Legea 287/2011, şi proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.146/1997 privind taxele judiciare de timbru, devenit Legea 20/2012.

Citit 2866 ori Ultima modificare Joi, 22 Noiembrie 2012 23:22

11 comentarii

 • postat de benescu ion
  Miercuri, 08 Mai 2013 16:01
  din pacate autoritatile locale nu au dat conscursul la acest proiect si am inteles ca a fost construit in alta parte, nu stiu sigur
  daca face este rau, daca nu face este tot rau......ar trebuii sa ne hotaram
  0
  0
  Raportează
 • postat de no name
  Luni, 26 Noiembrie 2012 22:28
  stie cineva unde este sanatoriul pentru bolnavii de cancer construit de dl deputat Ciuca?
  0
  0
  Raportează
 • postat de vorbesc ca sa nu adorm
  Duminică, 25 Noiembrie 2012 23:02
  Oameni buni, chit ca sunt ei, chit ca sunt altii, de iesit tot va trebui sa fie cineva, cineva se va imbogati, cineva care tot va fura, pt ca asa-i sistemul , daca ar fi dupa mine, ar trebui toti cei care nu pot sa-si justifice averile si banii, sa infunde puscariile si sa le fie confiscat tot! dar cum sa se faca una ca asta , doar sa fie nebuni sa se aresteze ei intre ei!
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Duminică, 25 Noiembrie 2012 17:01
  face voodoo ? :))) sa nu votati asa ceva oameni buni..... aviasanul s-a facut prima data la el in birou... au intrat jandarmii acolo... acum vine sa cerseasca inca 4 ani de bunastare???? legea ciuca este facuta de locuitorii galatiului nu de ciuca. el a furat legea si si-a luat laudele.... este o lege fara sanctiuni, deci prin urmare nu se aplica. este omul lui eugen durbaca.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Asteptator
  Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 21:46
  Ciuca este un mare pacatos.Un pseudo -adventist de ocazie care s-a impreunat cu satana,diavolul si necuratul Durbaca ,in toate potlogariile,jafurile si hotiile suportate de acest oras,oras distrus ca imagine de ciuma bolsevica Durbaca.
  Problema lor este de a capata imunitate. Se strange latul. La puscarie sa te vad "adventistule"!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ivan Boriga
  Vineri, 23 Noiembrie 2012 21:28
  Inteleg ca domnul Ciuca e pasionat de măști si de terenuri...inteleg,uitandu-ma pe declaratia sa de avere din 2004(inceputul primului sau mandat de parlamentar) ca averea dumnealui s-a inzecit....inteleg ca a adresat peste 1000 de intrebari fara rost pentru a iesi cu ceva in evidenta....ce nu inteleg,este dorinta sa de a mai candida inca o data(a treia oara)....sa aibe legatura cu imunitatea ?....sa aibe legatura cu afacerea Aviasan?....sunt convins ca raspunsul dumnealui ar fi:”Absolut deloc!” :)
  0
  0
  Raportează
 • postat de ARca lui Noe
  Vineri, 23 Noiembrie 2012 17:15
  Bai ma lesi...nu tot de la el din USL sunt la putere in Galati de 22 de ani?Legea Ciuca spui si tragi apa....Nu vom scapa de culoarea rosie in Galati in veci!Combinatul mai are putin si se inchide,investitori nu vin la Gl ca nu au de nici unele,iar cei care vin vin pe interese politice si fac termocentrale in Zona libera,ca nu platesc taxe ,nimic.Altii legalizeaza acte false la Biroul notarial al lui Ciuca si nici cacat n-a mancat nici gura nu-i pute.Toti penalii candideaza la parlamentare.....asa ca avem conducatorii pe care-i meritam...
  Cautati pe Google despre candidatii pe care-i votati...daca NU ...dormim in pace
  0
  0
  Raportează
 • postat de Administrator asociatie
  Vineri, 23 Noiembrie 2012 15:57
  Legea Ciuca a fost aplicata in totata tara , mai putin la Galati pt ca cei de la Primarie si Apaterm voiau sa incaseze prime de pe urma penalitatilor.
  Ciuca a facut ceva bun. Daca cei de la noi, din Galati nu au vrut sa o aplice.......
  Inteleg ca a depus un nou proiect care a trecut de senat si urmeaza sa fie discutat la Camera Deputatilor.
  Conditii: sa ai venit pana in 1000 ron
  sa iti achiti serviciul consumat (datoria de baza)
  Rezultatul: stergerea penalitatilor!
  Din nefericire.......galatenii nu au putut beneficia , decat unii cu pile......
  Poate reuseste sa introduca legea din nou......
  Administrator asociatie
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un om lenes
  Vineri, 23 Noiembrie 2012 12:41
  Ba, da' cat de mult munceste dom' Ciuca de face atata banet, ba baitatule....auzi 1 milion si ceva de lei noi pe an...asta inseamna 11 miliarde de lei vechi pe an., pfoooooaiiiii cat banet, maica... va sa zica dom' Ciuca ia 1 miliard de lei vechi pe luna... pai sa mai dea, maica, si la mosi si la babe, ca e saraci...
  0
  0
  Raportează
 • postat de cetateanul bleg
  Vineri, 23 Noiembrie 2012 10:43
  Bleah! mi-e lehamite de publicitatea asta ,macar scrieti in fata "Propaganda electorala" , ca sa o luam ca atare ! Puteti sa mai scrieti despre alti candidati USL care cresc Schnauzeri pitici ,Lebede negre sau care il au pe Domnu' (Slavit fie numele!) in ei .Nu uitati de cei care privesc numai inainte si usor in sus cu fata intoarsa la 25 ' 54" .Multumim din inima partidului!
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean al galatiului
  Vineri, 23 Noiembrie 2012 08:24
  Sunt curios sa vad cum rezolva dl. notar Ciuca promisiunile mincinoase din campania electorala . Stergerea penalitatilor este o utopie in masura in care majoritatea asociatiilor de proprietari au sentinte judecatoresti definitive si unele chiar executorii pe penalitati . Oameni buni asa zisii piliticieni din galati si nu numai numai in campania electorala isi aduc aminte si de noi prostii care le dam voturile , apoi dumnezeu cu mila ca din partea lor se alege praful. Ei si cu neamirile lor sa o duca bine pe spinarea prostilor .
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.