Demolăm Sala Sporturilor?

Demolăm Sala Sporturilor?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local PNL Marius Stan, preşedintele Clubului Oţelul, a cerut în plenul Consiliului Local ca la viitoarea şedinţă să fie evaluate fondurile cheltuite pentru stadionul Dunărea şi „veşnica reconsolidare” a Sălii Sporturilor.

„Să vedem dacă nu cumva, raportând la câţi bani mai trebuie, e cazul să facem alt proiect. Comunitatea europeană nu mai permite săli de sport ca aceea pe care vrem să o reconstruim, cu structură de rezistenţă pregătită pentru război. Sala e retrogradă, depăşită. O sală ultramodernă trebuie făcută, şi poate nu neapărat în locul în care e acum”, a spus consilierul.

Primarul Dumitru Nicolae i-a replicat că în Sala Sporturilor s-au investit 70 miliarde de lei vechi pentru 90 la sută consolidare şi că fiind un „obiectiv arhitectonic de referinţă, nu acceptă nimeni să îl dărâmăm”.

În acelaşi timp, primarul a tras un semnal de alarmă: „Situaţia încasărilor la buget este îngrijorătoare. Un oraş cât Galaţiul din Germania are buget de 15 ori mai mare ca al nostru. Noi vrem să facem cu de 15 ori mai puţin ce fac ăia. Nu se poate!”.

Citit 1462 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.