Procedură de validare: Doi noi consilieri judeţeni

Procedură de validare: Doi noi consilieri judeţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prima şedinţă a CJ Galaţi de a anului acestuia, Natalia Buruiană (PC) şi Gigel Istudor (PSD) vor lua locurile de consilieri judeţeni lăsate libere de Eugen Durbacă şi, respectiv, Daniel Butunoi. Validarea noilor consilieri în plenul şedinţei de CJ vine după ce, în luna decembrie, Durbacă şi Butunoi, ca urmare a câştigării unor mandate de parlamentari, şi-au dat demisia din forul judeţean. Înlocuirea celor doi se face în ordinea înscrierii pe listele prezentate în alegerile locale de partidele pe care le reprezintă, conform alin (9) al art. 96 din Legea nr.67/2004 pentru alegerea autorităţilor publice locale. „Candidaţii înscrişi în liste, care nu au fost aleşi, sunt declaraţi supleanţi în listele respective. În caz de vacanţă a mandatelor de consilieri aleşi pe liste de candidaţi, supleanţii vor ocupa locurile devenite vacante, în ordinea în care sunt înscrişi pe liste […]”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Citit 1414 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2013 16:41

3 comentarii

 • postat de liliac
  Vineri, 25 Ianuarie 2013 12:14
  Ce mai cauta mosul asta de Durbaca, il cauta moartea pe-a casa si el este in parlament acum, lasa naibii locul unuia mai tanar si necorupt ca dealde voi garaie lumea, ne este sila
  0
  0
  Raportează
 • postat de fanel de galati
  Vineri, 25 Ianuarie 2013 07:29
  bravo galateni ati ales cel mai bine de asta sunteti printre ultimele orase
  0
  0
  Raportează
 • postat de un galatean
  Joi, 24 Ianuarie 2013 18:06
  Harca obosita...moartea te cauta pe-acasa si tu umblii prin Bucuresti.Nu uita daca pleci acolo sus sa-ti iei si toata averea cu tine.Invata-i pe cei de sus cum se ia spaga ,pentru ca tu esti un specialist in materie.Huuuooooo !!!!!!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.