Patru instituţii de cultură, un singur manager schimbat: Emil Strungă, numit oficial

Patru instituţii de cultură, un singur manager schimbat: Emil Strungă, numit oficial
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Emil Strungă a fost numit oficial, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţului Galaţi, de joi, managerul Muzeului de Ştiinţele Naturii “Răsvan Angheluţă”, ca urmare a câştigării acestuia a concursului de proiecte de management. Odată cu acesta au fost renumiţi în funcţie managerul Bibliotecii V.A. Urechia, Ilie Zanfir, managerul Muzeului de Istorie “Paul Păltănea”, Cristian Dragoş Căldăraru, şi managerul Muzeului de Artă Vizuală, Dan Basarab Nanu. Contractele acestora vor intra în vigoare de la 1 aprilie 2013 şi vor dura până pe 29 februarie 2016.

Citit 1879 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2013 13:37

2 comentarii

 • postat de botanistu
  Sâmbătă, 02 Februarie 2013 13:44
  Sint curios ce va aduce dl.Stanga in Muzeu,poate foce sau morse dupa chipul si asemanarea sefului sau.....nu-i asa???? Pana unde merge pupatul de la 1mm?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nu mai restricționați intrarea în Parcul Botanic prin taxe. Țara este săracă și voi taxați aerul curat din parc? Rușine și nesimțire.
  Vineri, 01 Februarie 2013 22:26
  Insist să nu mai izolați Parcul Botanic, împiedicând accesul liber prin taxare la intrare, deci accesul copiilor și bătrânilor la o picătură de aer curat. Tot ce este construit acolo sunt din banii cetățenilor din taxe și impozite, administrația fiind în serviciul cetățeanului ce are dreptul de a se plimba în parc fără taxare, măcar Sâmbătă și Duminică.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.