Asediul politic al deconcentratelor: Răzvan Avram, în cărţi pentru Agenţia de Plăţi

Asediul politic al deconcentratelor: Răzvan Avram, în cărţi pentru Agenţia de Plăţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a fost considerat bun ca manager în cultură, acum i s-au descoperit şi talentele pentru conducerea unei instituţii din domeniul social


Olimpia Ralea, directoarea Agenţiei de Plăţi şi Prestaţii Sociale, şi-a dat recent demisia din această funcţie, dar asigură interimatul instituţiei până la numirea unui înlocuitor. „Motivele sunt personale, nu vreau să vorbesc despre acest lucru. Sunt funcţionar public şi voi deţine în continuare funcţia de şef – serviciu în cadrul aceleiaşi instituţii. Am auzit că ar fi trebuit să se organizeze concurs, că s-a anulat, dar nu pot nici să spun de ce, nici să spun cine s-a înscris. Nu e treaba mea să comentez aceste lucruri”, ne-a declarat directoarea interimară.

PC-ul are monopol pe post

Potrivit informaţiilor noastre, postul ar reveni PC, iar favorit este chiar Răzvan Avram - finul preşedintelui Eugen Durbacă, trecut de o bună bucată de vreme pe tuşa bugetară şi administrativă. Fost consilier local PC, Răzvan Avram a fost destul de aproape de a ocupa funcţia de director la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, dar primarul Marius Stan a preferat să încredinţeze destinele instituţiei de cultură, fie şi interimar, unui profesionist al teatrului, Cristi Gheorghe. Aşa că Avram a fost lăsat pe dinafară. Tânărul conservator se poate lăuda cu experienţă managerială, nu neapărat dobândită în calitate de patron al primului sex-shop din Galaţi, ci la cârma Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, de pe fotoliul căruia a fost alungat de fostul preşedinte al judeţului, Eugen Durbacă.

Contactat telefonic, Avram a cam dat din colţ în colţ când l-am întrebat dacă este interesat de şefia instituţiei publice. Fostul consilier local a dat de înţeles că într-adevăr, trebuia să fie organizat un concurs pentru postul de director al Agenţiei de Plăţi Sociale, dar că, nu se ştie din ce motive, nu s-a mai ţinut. A evitat să spună dacă s-a înscris sau nu în competiţie, deşi apropiaţii din partid îl dau ca sigur câştigător al funcţiei.

Citit 3830 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2013 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.