PNŢCD Galaţi: „Nu ne târâm istoria la uşa altor partide”

PNŢCD Galaţi: „Nu ne târâm istoria la uşa altor partide”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PNŢCD a decis să meargă singur atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale. Decizia a fost luată, potrivit liderului interimar al PNŢCD Galaţi  (tabăra Miluţ), Marian Popa (foto), la Consiliul Naţional de Conducere al formaţiunii.

Popa a declarat că în primii zece candidaţi pentru Parlamentul European va figura şi un ţărănist gălăţean, dar a refuzat să spună cine va fi acesta. În ceea ce priveşte candidatul la şefia statului, membrii PNŢCD au în vedere mai multe variante, inclusiv persoane din societatea civilă. Ţărăniştii nu exclud dialogul cu alte partide, nu vor să se izoleze, dar resping din start orice alianţă:

„Vom merge siguri în alegeri. Nu vrem să tărâm istoria PNŢCD pe la uşile altor partide. Nu ne interesează să intrăm în Parlament, ci ne interesează doar să existăm”, a declarat Marian Popa.

Liderul ţărănist este supărat pe atitudinea PNL, pe listele căruia nouă ţărănişti au candidat la alegerile parlamentare:

„După cele 30.000 de voturi pe care le-am adus PNL, un telefon nu ne-au dat”, a declarat Popa.

Cu toată supărarea pe liberali, ţărăniştii sunt mulţumiţi că singurul lor deputat, suceveanul Mircea Irimescu, a demisionat de pe listele PNL, pe sigla căruia a câştigat mandatul şi a devenit independent, asumându-şi doctrina ţărănistă.

Citit 1783 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.