Iată raportul Curţii de Conturi pentru controlul făcut la Primăria Galaţi! Prejudiciu constatat: 2,9 milioane de lei

Iată raportul Curţii de Conturi pentru controlul făcut la Primăria Galaţi! Prejudiciu constatat: 2,9 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În vara anului trecut, primarul Marius Stan a înaintat către Parchet o plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals şi uz de fals pentru recepţia şi plata de către municipalitate a unor lucrări care nu există. Este vorba despre staţia de epurare care ar fi trebuit să existe în Cartierul Cantemir. Situaţia sesizată de edil a fost constatată şi de Camera de Conturi, şi, mai grav, nu este singulară.

Iată raportul Curţii de Conturi:

 

Citit 2023 ori Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2013 22:18

3 comentarii

 • postat de Hai la vot
  Vineri, 01 Martie 2013 08:35
  Receptia unei investitii se realizeaza pe baza de semnaturi. La fel si plata pentru aceleasi investitii. Lucrurile sunt simple, banale. Nu-i nevoie de zeci de articole in ziar, care sa intoarca pe toate fetele Raportul Curtii de Conturi. Sunt treburile interne, de bucatarie, ale Primariei. Daca nu se initiaza masuri corective, inseamna ca ori cei nou sositi nu au habar, ori vechea garda inca mai e la butoane.
  Majoritatea neconformitatilor identificate dezvaluie "profesionalismul" de care a dat dovada un partid in gestionarea problemelor acestui oras. Sunati la sediu pentru detalii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu de Galati
  Joi, 28 Februarie 2013 22:40
  Ma intreb : oare cate milioane s-au cheltuit pendri a se afla ce deja se stia inca de mai mult timp si cine va suporta pierderile? Pescarusu de pe Faleza sau Cosoreanu ca Dumitru Niciolae sigur nu stie nimic iar marius Stan e ocupat co Otelul Galati ca nu va mai avea ce mulge.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gorgonia
  Joi, 28 Februarie 2013 12:43
  Constatari......si raspunderi ??????mai ales raspunderi solidare.....??????banii acestia i-a papat cineva.Normal este ,dar mai ales legal,ca "mancatorii " banilor sa raspunda penal si material in solidar.....Pentru ca s-a platit ce nu exista , iar cei care au platit ,nu au fost orbi ci in cunostinta de cauza deplina.Populatia care a contribuit din greu la strangerea fondurilor trebuie sa se trezeasca si sa ceara restituirea banilor.....Treziti-va galateni !!!!! Va mananca bau - bau !!!!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.