Iată raportul Curţii de Conturi pentru controlul făcut la Ecosal Galaţi! Abateri găsite: 61,9 milioane de lei

Iată raportul Curţii de Conturi pentru controlul făcut la Ecosal Galaţi! Abateri găsite: 61,9 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Conturi Galaţi şi-a pus mâinile în cap când a descoperit abateri în valoare de aproape 62 de milioane în privinţa modului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare a oraşului şi a performanţei acestuia. Controlul a fost făcut la începutul anului 2012 şi a dat în vileag un potop de nereguli, atât în curtea Primăriei, cât şi în gestiunea Serviciului Public Ecosal. Sinteza rezultatelor auditului a fost dată publicităţii de către Camera de Conturi.

Iată raportul integral al Curţii de Conturi:

Citit 3308 ori Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2013 22:17

5 comentarii

 • postat de gica
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 11:30
  acest raport zis... de Curtea de Conturi ,este fabricat de clica ,sus' pusa de Ecosal care joaca ultima carte cu orice risc. Numai sa nu plece cu coada intre vine .Astai realitatea. De ce nu-i ia la bani marunti nimeni sa vada prin ce mijloace cauta sa-si acopere gaurile...ticalosii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dumitrescu Sorin
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 15:04
  Sunt convinsa ca la acest Serviciu Public s-au facut foarte multe excrocherii,condusa de un mare smecher,care an de an a dat cota de rigoare pentru a de desfasura o intreaga hotie,binenteles din banul public.Curtea de Conturi,platita din banii nostri,are obligatia sa faca lumina in toate unitatile primariei,unitati conduse de niste incompetenti promovati pe baza de carnet de partid.Domnule Primar,rezultatele acestor controale trebuiesc prezentate galatenilor,javrele trebuiesc lichidate,promovati oameni tineri capabili,care va pot sprijini in realizarea programelor dumneavoastra.Similar si in Primarie,va va fi greu cu oameni ca Popa Florin,Stamate,Palade s.a.,afaceristi cunoscuti,despre care presa a scris de nenumarate ori.
  0
  0
  Raportează
 • postat de stan
  Vineri, 01 Martie 2013 08:37
  bai ,,colleone" dar tu esti tare documentat, daca detii atatea date despre ecosal si conducere de ce nu te duci cu ele la camera de conturi sa le prezinti ?, sau poate tu esti unul care ai fost acolo in control si ai gasit nereguli care camera de conturi nu le-a gasit. am vazut ca ai ,,comentarii documentate" la toate articolele despre ecosal.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ceva profesionalism la VL?
  Vineri, 01 Martie 2013 08:07
  Abaterile - asa cum sunt ele prezentate in articol - nu reprezinta mai nimic. Faptul ca nu s-a tinut o evidenta asa cum vrea CC nu inseamna ca banii aceia nu exista, domnule ziarist afon. Faptul ca nu s-au intocmit documentatia specifica unei licitatii e normal daca s-a optat pentru o alta forma de atribuire. Daca cei de la CC ar fi scris ca achizitia a fost ilegala (sa-i zicem asa) poate mai era o problema. Asa e fix-pix, asta dupa (probabil) saptamani si luni de control.
  Deci ce vreti sa demonstrati cu articolul asta? La fel ca si cu celelalte?
  PS Pana la urma ce-i: Curte sau Camera de Conturi, incompetentule...
  0
  0
  Raportează
 • postat de colleone
  Vineri, 01 Martie 2013 06:20
  Camera de conturi prezinta un audit SINTETIC dar poate se face o verificare atenta la FAZ-uri (cu tone de motorina si benzina pe BCF-uri)...date la baietii din INSTITUTII.....se stiu ei...si Ordine de delegatii(in doc justificative se vor gasi,bijuterii,sticle de bauturi fine,telefoane,produse de intretinere,papetarie,note de la restaurante de lux...) pe numele lui Ion Ionescu si a RUDELOR //din Chiraftei.Cheltuielile facute de MRU la Guvern sunt copilariii.............Deci suma s-ar dubla asa cum a constat inspectorii ANAF......
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.