Sunteţi mulţumiţi de toaletele ecologice?

Sunteţi mulţumiţi de toaletele ecologice?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Le vedem în parcuri, pe faleză, dar şi pe stradă, în zonele pietonale. De multe ori, din toaletele ecologice se scurg, pe trotuare, lichide prea puţin frumos mirositoare, iar din interiorul lor te izbeşte un miros care nu seamănă în niciun caz a flori de cireş sau de trandafiri. Pentru fiecare dintre aceste toalete ecologice se cheltuiesc, zilnic, câte 8 lei pentru întreţinere, dar se simt efectele acestei întreţineri? Sunteţi mulţumiţi de cum arată aceste wc-uri publice?

Olivia, 32 de ani: „Mirosul pe care îl emană aceste toalete este îngrozitor. Nu le-am folosit niciodată şi nici nu cred că le voi folosi. Miros urât iarna, când treci pe lângă ele, dar acum, când se încălzeşte şi vina vara. Cred că ar trebui curăţate mai des. Trebuie să aibă un program bine stabilit şi să fie igienizate într-un mod mult mai conştiincios”.

Violeta Ene, 39 de ani: „Nu le-am folosit niciodată şi nici nu le voi folosi. Prefer să mă duc acasă, dacă nu am alternativă. Mi-e teamă de microbi. Ne ferim de microbi şi tot ne îmbolnăvim, dar să mai folosim nişte toalete care nu au apă. Mi se pare riscant”.

Anton Petrache, 33 de ani: „Am fost o singură dată într-o astfel de toaletă, dar nu-mi mai trebuie. Lasă de dorit igienizarea lor. Nu sunt curăţate şi igienizate la timp. Cred că un om care are grijă de igiena lui nu prea riscă să intre într-un astfel de wc. Nu inspiră încredere. Cred că reprezintă nişte focare de infecţie”.

Rodica Kaldenbach, 74 de ani: „Eu locuiesc în Germania, vin rar în România, dar ştiu că toţi turiştii care vin în România se plâng de toaletele de aici. Şi de cele din Bucureşti, şi de cele din Galaţi. Sunt îngrijorată. Este ţara mea şi mă întristează faptul că cei care vin în România nu văd decât o astfel de imagine. Suntem în secolul XXI şi noi nu reuşim să ne punem la punct nici măcar toaletele”.

Citit 857 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2013 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.