Şedinţă rapidă a Consiliului Judeţului Galaţi: Zbucium pentru nimic

Şedinţă rapidă a Consiliului Judeţului Galaţi: Zbucium pentru nimic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe cât de scurtă (10 minute) a fost şedinţa extraordinară de ieri a Consiliului Judeţului, pe atât de spasmodică. Democrat - liberalii, aflaţi în grevă japoneză, au fost "Gică Contra" în şedinţa extraordinară, de ieri, a Consiliului Judeţului şi au ameninţat cu atacarea hotărârii privind bugetul judeţului în contencios administrativ. Ion Ştefan a luat cuvântul în cadrul şedinţei, supărat fiind că nicio Primărie din cele cinci cu primari democrat – liberali (Matca, Corni, Movileni, Priponeşti şi Buciumeni) nu au primit vreun ban de la bugetul Consiliului.

„Primăriile reprezentate de primari ai PDL nu au primit niciun leu. Ca atare, vom ataca în contencios bugetul Consiliului Judeţului Galaţi. Ne rezervăm dreptul să mergem pe toate căile legale pentru a ne apăra interesele tuturor cetăţenilor judeţului Galaţi”, a declarat Ion Ştefan.

Democrat - liberalii au intervenit şi în momentul în care s-a votat darea în administrare a unei suprafeţe de teren din Pădurea Gârboavele Centrului Cultural "Dunărea de Jos", pentru ca instituţia să ridice acolo, cu bani europeni, un Muzeu al Zonei Pescăreşti. Aceştia s-au arătat intrigaţi de motivele pentru care Centrul Cultural "Dunărea de Jos" ar vrea să construiască un Muzeu al zonei Pescăreşti în Pădurea Gârboavele şi nu într-un alt loc.

„E ca şi cum am face un Muzeu al Pădurii undeva pe Dunăre şi eu consider că mai bine ar fi să amplasăm acest Muzeu al zonei pescăreşti la Zătun, pentru că avem şi acolo un teren”, a replicat Ion Ştefan. Una peste alta, toate cele trei puncte de pe ordinea de zi au trecut, indiferent dacă greviştii s-au abţinut, au aprobat sau au respins proiectele.

Citit 1642 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2013 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.