PSD Galaţi îşi menţine funcţiile la nivel naţional: Dan Nica, reales vicepreşedinte

PSD Galaţi îşi menţine funcţiile la nivel naţional: Dan Nica, reales vicepreşedinte

Foto: Vasile Caburgan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Ministrul şi preşedintele PSD Galaţi, Dan Nica, a fost reales, la congresul de sâmbătă, vicepreşedinte PSD la nivel naţional, alături de Nicolae Bănicioiu, Marian Vanghelie, Titus Corlăţean, Eugen Bejenariu, Constantin Niţă, Dan Şova şi Ion Călinoiu. El îşi menţine astfel funcţia pe care a avut-o încă din 2005.
„A fost ales al patrulea, ca număr de voturi, cu 2.620 din 3.932”, ne-a confirmat telefonic purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan.
Galaţiul îşi păstrează astfel locul de frunte în conducerea partidelor la nivel naţional, având în vedere că şi liberalul Marius Stan este vicepreşedinte PNL.

Citit 2607 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2013 21:29

5 comentarii

 • postat de UN CETĂȚEAN Marți, 23 Aprilie 2013 00:15 Link la comentariu
  0
  0

  Nica, când îți vine rândul să răspunzi pentru toate escrocheriile făcute?Ești în PCR corupt, mincinos și hoț.Trăiască PCR( PSD),

  Raportează
 • postat de gigi Luni, 22 Aprilie 2013 17:25 Link la comentariu
  0
  0

  troc Oprisan -Nica......! ordinari mai sunt amandoi....!

  Raportează
 • postat de mary Luni, 22 Aprilie 2013 17:21 Link la comentariu
  0
  0

  Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD Braila, nu se afla printre cei opt vicepresedinti nationali ai PSD, functie pentru care a candidat din partea Brailei, impreuna cu deputatul Cristian Rizea.

  Se pare ca Stancu este suparat pe Oprisan, pentru ca socotela din targ nu s-a potrivit cu cea de la Congresul PSD, in sensul ca Stancu i-a dat lui Oprisan voturile de sustinere pentru functia de vicepresedinte regional, dar liderul PSD Vrancea si-a directionat voturile pentru vicepresedinte national spre Dan Nica, de la Galati.

  Raportează
 • postat de unul antiPSD Luni, 22 Aprilie 2013 11:47 Link la comentariu
  0
  0

  Escroc ordinar....la facultate in BUCURESTI erai cel mai mare betiv si vagabond !

  Raportează
 • postat de munteanu i. Luni, 22 Aprilie 2013 07:42 Link la comentariu
  0
  0

  acum ca a fost reales sa au inceput sa se linisteasca apele sa vedeti ce bineno va duce din nou prietenul Tudorie Gheorghe de la Romlotus.Exact ca si la Ericsson Nica ia dat bucatica din contract si a facut site-urile Romtelecom,Tudorie isi trimitea oamenii prin Focsani cu plicuri cu bani si cu calculatoare ptr domn Ministru.
  Oare chiar nu vede nimeni ca evaziunea fiscala e in floare la societatile lui Tudorie? toti angajatii lui au 8 milioane .pe cartea de munca respectiv 10 ,,,si in mana iau si 50 milioane..un control fulger l-ar baga pe el si pe cei care au gandit aceasta inginerie direct la racoare.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.