Ar fi trebuit făcută dezinsecţia mai devreme?

Ar fi trebuit făcută dezinsecţia mai devreme?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Având în vedere că acţiunile Primăriei pentru dezinsecţia oraşului au fost întârziate, în fiecare seară gălăţenii se luptă straşnic cu atacurile ţânţarilor. Cum dezinsecţia în oraşul de la Dunăre va începe abia de săptămâna aceasta, iată cum zic gălăţenii că suportă problema ţânţarilor şi cum cred că ar fi trebuit gestionată aceasta.

Claudia Brahaş, 43 de ani: "Chiar sunt curioasă, oare nu au fonduri încă pentru efectuarea dezinsecţiei? Sau este vreo altă probemă? Ies în fiecare seară cu copilul şi fără o cămaşă cu mânecă lungă sau un pantalon lung nu se poate sta afară. Sau doar cu spray-uri să rezistăm. Sunt groaznici. Între 19,00 şi 21,00 dau năvală pur şi simplu. Da, cred că dacă existau fonduri, ar fi trebuit să se facă o dezinsecţie şi mai devreme, chiar dacă nu erau apăruţi toţi dăunătorii”.

Georgeta: „N-au gestionat problema în niciun fel. Pentru Primărie nu a început încă vara, probabil o să înceapă abia de la 1 septembrie. Ne-au făcut harcea-parcea. Fără un dres, o bluză cu mânecă lungă nu se poate rezista”.

Polixenia Telibaşa, 58 de ani: „N-am văzut niciun avion care să împrăştie vreo soluţie împotriva ţânţarilor. Sunt foarte mulţi ţânţari şi, dacă încep abia de săptămâna aceasta, consider că ar fi trebuit să o facă mai din timp. Noi suntem mai în vârstă, avem tensiune, ieşim în oraş, la aer, abia când se mai răcoreşte, seara, însă tot atunci ies şi ţânţarii”.

Ion Telibaşa, 60 de ani: „Intră şi în casă prin plasă. Se ascund prin copacii din faţa blocului şi intră şi în casă. Nu am văzut până acum să dea cu ceva".

Citit 1359 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2013 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.