Vezi aici când va fi gata strada Brăilei. Primăria Galaţi promite că se grăbeşte

Vezi aici când va fi gata strada Brăilei. Primăria Galaţi promite că se grăbeşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, în weekend-ul viitor nu se va lucra pentru a nu fi stânjenite manifestările de 1 Iunie


De când a început asfaltarea străzii Brăilei, întrebarea care stă pe buzele tuturor gălăţenilor este când va fi gata cea mai importantă arteră a oraşului. Aşa că ieri, la vederea bordurilor bune care erau scoase de pe această stradă, exact în centru, câţiva cititori, care ne-au şi semnalat situaţia, s-au îngrozit la gândul că operaţiunea va întârzia şi mai mult finalizarea lucrărilor. Ei bine, veştile dinspre Primărie sunt bune: potrivit purtătorului de cuvânt Mihai Costache, instituţia nu schimbă bordurile bune, ci doar le aduce la cotă, iar strada Brăilei va fi gata la jumătatea lunii iunie. „Bordurile de granit de pe strada Brăilei sunt scoase, ridicate la cotă şi vor fi reamplasate. Sunt date deoparte şi se pune temelie. Ele nu sunt înlocuite. Doar, poate, în cazul celor care sunt sparte”, ne-a relatat Mihai Costache, adăugând că urmează reamplasarea bordurilor şi de pe alte bulevarde importante, cum ar fi Siderurgiştilor sau Domnească. 

Totodată, Primăria anunţă că weekend-ul acesta nu se va continua cu asfaltarea pe Brăilei din cauza manifestărilor care vor avea loc de Ziua Copilului. „Noi aici nu vom face nimic, sâmbătă, la capitolul asfaltări, pentru că nu vrem să încurcăm calea de acces spre Faleză. Dacă am lucra sâmbăta aceasta între Stirex şi Hotel Galaţi, blocăm atât Prelungirea Traian, cât şi strada Domnească. Vom continua cu asfaltările, dar nu weekend-ul acesta”, ne-a declarat Mihai Costache. Potrivit acestuia, din toamnă Primăria se va apuca de refacerea trotuarelor.

Citit 2356 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.