Preţul credinţei: Aleşii s-au pus bine cu Cel de Sus

Preţul credinţei: Aleşii s-au pus bine cu Cel de Sus
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi nu este an electoral, aleşii locali s-au arătat mai generoşi decât de obicei cu cele sfinte. Dacă anul trecut s-au împărţit 1.250.000 de lei de la bugetul local pentru construirea şi repararea bisericilor, suma alocată anul acesta s-a ridicat la 1.310.500 de lei. Dintre cele 34 de lăcaşuri de cult finanţate, cele mai mari sume vor merge către Biserica „Sf.Vasile cel Mare” şi Biserica „Sf.Nectarie” Barboşi - câte 100.000 de lei, Vovidenia - 90.000 de lei şi „Cuvioasa Parascheva” - 70.000 de lei. Cu sume mai mici figurează Capela Spitalului TBC - 35.000 de lei, Biserica Catolică - 25.000 de lei, Parohia Reformată - 15.000 de lei, Biserica Apostolică Penticostală Emanuel şi Biserica „Sf. Neculai” de Rit Vechi - câte 10.000 de lei.

Citit 1808 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2013 19:15

5 comentarii

 • postat de Zap
  Miercuri, 03 Iulie 2013 13:27
  Normal ca sunt 'generosi" cu popeala :)
  Cu cat mai multi cre(s)tini pupatori de moaste si cruci, cu atat mai putina nevoie de lucruri serioase gen spitale, scoli.
  "Ajuta dumnezeu!" si gata.

  Prostia electroratului = bucuria politicianului fara program politic. Va prosteste mai usor :)
  Beeheeeeheeee!
  0
  2
  Raportează
 • postat de jon
  Miercuri, 03 Iulie 2013 11:35
  Pacatosilor, ne trebuie omul si biserica, plus preotul necesar in raport 1 la 1 pentru rromani, jumate preoti, restul cealalta juma preotii dotati cu biserica, eu sunt musulman....si mie de ce nu imi face una cineva , statul roman ce eu sunt minoritate, de ce sa nu am biserica mea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Miercuri, 03 Iulie 2013 06:09
  De apreciat aceasta aplecare spre cele sfinte a alesilor,totusi nu trebuie sa puneti mana in foc ca nu o fac cu scop electoral ,dupa cum merg lucrurile sub USL nu este mare lucru sa ajungem si la anticipate ,incepe sa ajunga cutitul la os... .Afirmatia mea nu este gratuita ,am obsevat o schimbare la 180 grade a opiniei pensionarilor din cartierul in care locuesc , aceiasi care au mers cu turma la votat actuala putere, injura puterea mai zdravan ca cum un an. doi si au si de ce.Am o intrebare : cand aflam si cat au alocat alesii si pentru gradina de vara "Central" , construirea muzeelor de istorie si arta moderna ? Banuesc ca s-au alocat fonduri si pentru asa ceva .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 03 Iulie 2013 00:38
  PEROTII DE LA BISERICI IN FATA LUI DUMNEZEU = ZERO ABSOLUT! ZEROOOOOOOOOOOOOOO!
  NIMICURI CE SUNTETI CU CHIP DE OM SI SUFLET GOL!
  Respect pentru calugarii din manasitirile tarii mai ales din zonele izolate care intradevar si-au dedicat viata credintei adevarate nu si-au vandut-o luxului si fatarnciilor! Or mai fi si exceptii dar PUTIN VIZIBILE!
  PRAMATII CE LUATI BANI SI DELA VII SI DE LA MORTI! JAPITELOR!!!!!! MAI ALES UN CRETIN DE LA BISERICA „Sfinţii Martiri Brâncoveni” de la Cimitirul „Sfântul Lazăr” (Coca-Cola)! PACAT CA i-am uitat numele!
  tataie este un ordinar si asa vei muri! Cat despre casian = politician avar dupa bani = ZERO ABSOLUT!
  Eu nu dau doi bani pe preoti! Niciodata nu am dat! In viata este bine sa faci bine si sa taci, nu sa fii vazut ca faci bine!
  0
  1
  Raportează
 • postat de +casio+maria stanciu
  Marți, 02 Iulie 2013 14:45
  De ar fi asta prima ”colaborare” de acest fel. Oricum casian e printre personajele cele mai detestate din oras, chit ca are in spate o suma de orbi ce l-ar urma oriunde. Si cand mai vine sa-l tamaieze si maria stanciu, acea activista propagandista pcr , odinioara atee, acum convertita la adanci temenele, formatia e completa.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.