Recompensă pentru strămutare: Consiliul Local ia în calcul unele facilităţi pentru chioşcari

Recompensă pentru strămutare: Consiliul Local ia în calcul unele facilităţi pentru chioşcari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii ale căror chioşcuri au fost demolate de municipalitate, dar care au ales, în schimb, să închirieze spaţii în pieţele din oraş, ar putea fi scutiţi de plata unor taxe percepute de către Administraţia Pieţelor. Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a declarat că aleşii locali „vor lua în discuţie, cel mai probabil, facilităţi pentru chioşcarii strămutaţi”. Potrivit municipalităţii, nu mai puţin de cinci gălăţeni de pe Strada Oţelarilor, ale căror chioşcuri au fost demolate, au făcut demersuri pentru a închiria spaţii în pieţe, unde îşi vor vinde marfa.

Citit 2079 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2013 14:51

7 comentarii

 • postat de anda
  Marți, 09 Iulie 2013 22:56
  Poate ca domnul primar va merge cu ideea pana la capat si va darama toate chioscurile insalubre din oras.
  Se vad atat de bine intersectiile debarasate de cladirile insalubre!
  Stiti ca in anii secolului 21 femeile angajate in aceste chioscuri inca isi mai fac nevoile in galeata? Nu exista nici un minim de igiena. Culmea e ca astfel de chioscuri functioneaza cu toate avizele sanitare la zi iar alte magazine construite si cu toate cerintele indeplinite primesc amenzi pt diverse lucruri puerile....pe principiul "nu pot sa plec fara sa va dau amenda pentru ceva"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Un singur amendament am:
  Domnilor care conduceti fraiele acestei urbe, daca tot distrugeti aceste chioscuri insalubre, construiti cateva fabrici care sa absoarba forta de munca ramasa pe drumuri dupa demolari!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de negonic
  Marți, 09 Iulie 2013 09:51
  Acum ca hala din piata aeroport (micro 39 ) a fost data in folosinta , vor dispare tarabele si chioscurile de pe aleia pietii ? Pe la inceputul anului ,cand primaria a promis ca vor dispare toate constructiile de pe aleie , a mai aparut alta noua ,in locul unei bodegi ordinare ,asa ca sunt totusi ,pesimist .
  0
  0
  Raportează
 • postat de costin alexandru
  Marți, 09 Iulie 2013 09:05
  duceti o treaba pana la capat si demolati toate chioscurile din toate zonele, in special pe trotuare si zone de acces pt pietoni( exemplu; trotuarul din Tiglina 1 si 2 din cele 2 statii spre Ultimul Leu, etc etc)
  0
  0
  Raportează
 • postat de un om curios
  Marți, 09 Iulie 2013 09:00
  pe compartiotii nostri mai negri la culoare care vand flori din fata spitalului judetean nu ii vede nimeni? s-au oprit cu demolarea la McDonalds........
  0
  0
  Raportează
 • postat de Liviu
  Marți, 09 Iulie 2013 08:02
  Printre cele mai bune decizii administrative din ultimul deceniu.Ne apropiem si noi de civilizatie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de norda
  Marți, 09 Iulie 2013 07:47
  pe cand demolarea tuturor chioscurilor pt un comert civilizat cei cre isi scot in strda vitrinele frigorifice au autorizatie
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 09 Iulie 2013 05:08
  Parca pietele erau pentru desfacerea legumelor si fructelor de catre producatorii agricoli .Dupa cate stiu ,nici unul din chioscurile demolate pe Otelarilor nu vindea barabule sau alte legume sau fructe ..Pe cand demolarea si a altor chioscuri ,pe Aleea Comertului ,Micro 19,de exemplu .
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.