Avram Trandafir va reprezenta CJ Galaţi la Drumuri şi Poduri. Dr. Aurel Nechita a spus pas

Avram Trandafir va reprezenta CJ Galaţi la Drumuri şi Poduri. Dr. Aurel Nechita a spus pas
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul consilier judeţean Avram Trandafir va reprezenta Consiliul Judeţului Galaţi în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a societăţii-problemă Drumuri şi Poduri, după ce Georgică Stancu şi-a dat demisia în luna iunie. Nicolae Bacalbaşa, preşedintele CJ, a propus, iniţial, ca dr. Aurel Nechita să reprezinte forul judeţean în AGA. Nechita a refuzat, însă, deşi a afirmat că nu este „nespecialist în domeniul drumurilor şi podurilor pentru că, vorba melodiei, drumurile noastre toate ne vor duce la spital o dată, aşa că, vă rog, să nominalizaţi pe altcineva”.

În ciuda faptului că pe scena politică circulă o serie de scenarii potrivit cărora Georgică Stancu a părăsit Drumuri şi Poduri din cauza presiunilor, societatea aflându-se, în prezent, în insolvenţă, acesta a infirmat. „Eu lucrez la o societate şi nu am timpul necesar pentru a mă ocupa şi de Drumuri şi Poduri. Este, într-adevăr, o societate cu probleme”, ne-a spus Georgică Stancu.

Interesant este că, atunci când a fost întrebat care este motivul pentru care Georgică Stancu a părăsit AGA, vicepreşedintele CJ Cornel Hamza ne-a spus că reprezentantul CJ a plecat în Olanda. În realitate, însă, Georgică Stancu se află în ţară.

Citit 2215 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2013 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.