Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

Sinistraţii din comunele Cuca, Costache Negri, Cuza Vodă, Frumuşiţa, Rediu, Pechea, Slobozia Conachi, Scânteieşti şi Tudor Vladimirescu care, în vâltoarea apelor, şi-au pierdut actele de identitate, nu trebuie să-şi facă griji. Primăria municipiului Galaţi, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Galaţi (care are arondate şi 21 de comune din judeţ), este la dispoziţia lor. Potrivit comunicatului de presă remis de municipalitate, în urma solicitărilor centralizate prin primăriile comunelor afectate, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanei Galaţi va deplasa în teritoriu echipe care vor elibera cărţi provizorii de identitate. Conform legii, procedura este scutită de taxe.

Citit 1172 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 12:50

6 comentarii

 • postat de cetatean Miercuri, 18 Septembrie 2013 08:06 193.230.156.*** Link la comentariu
  0
  0

  Faptul ca se elibereaza gratuit actele de identitate de la primarie, celor care au ramas fara ele , NU ESTE UN AJUTOR, ESTE O OBLIGATIE PE CARE AUTORITATEA PUBLICA O ARE FATA DE CETATENI. Binele celor care ne conduc se datoreaza noua si daca este adevarat ca ajutorul dat se face politic atunci trebuie intervenit cat mai repede ca acest fapt sa nu se mai intample. din moment ce galatenii s-au mobilizat pentru toata lumea iata ca mai marii orasului fac diferente politice. Nu este momentul pentru asta desi inclin sa cred ca oamenii acestia nu sunt sanatosi daca fac politic toate aceste actiuni. La Antena 3 nu poti sa vezi nici o emisiune ptr. ca Gadea ,dealtfel o persoana fara o pregatire suficienta, joaca rolul slugii USL. Sa mearga aceasta atitudine pana la cum si pe cine sa ajutam ????

  Raportează
 • postat de George Luni, 16 Septembrie 2013 23:56 89.136.65.*** Link la comentariu
  0
  0

  JON ESTI PROST DE BUBUI!

  Raportează
 • postat de Bolocan Gela Luni, 16 Septembrie 2013 10:07 86.34.187.*** Link la comentariu
  0
  4

  E o mare bataie de joc . Politicul primeaza chiar si in aceste momente de jale si disperare. pentru ca in Corni si Maciseni primarul nu este de la putere ci din opozitie aceste sate inundate sunt lasate deoparte . Nici macar nu se aminteste de ele, nu a venit nimeni sa ii ajute cu nimic in afara de cateva paini si cateva conserve . sunt oameni batrani care nu pot cara singuri noroiul, se darama casele pe ei pentru ca sunt de paianta si s/a infiltrat foarte multa apa.Macar in aceste momente ar trebui sa fim solidari si sa lasam luptele politice deoparte.

  Raportează
 • postat de jon Duminică, 15 Septembrie 2013 21:44 5.13.219.*** Link la comentariu
  0
  4

  hopa, institutia apartine de cjgalati, nu mai inteleg, traducem- primaria va achita sumele necesare catre cons jud galati pentru aceste acte?ce treaba are prim-ula cu prefectura

  Raportează
 • postat de laura Duminică, 15 Septembrie 2013 15:18 89.120.24.*** Link la comentariu
  0
  2

  Dar Corni si Maciseni unde sunt? Astea nu sunt sate cu sinistrati? Rusine sa va fie

  Raportează
 • postat de Stan strange si el niste sustinatori pentru sefia CJ... Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 16:12 5.13.148.*** Link la comentariu
  0
  6

  Si dup aia, la alea definitive platesc? ASta ca s-o lamurim dincolo de faptul ca Primaria nu sare nici intr-un ajutor ci e o procedura si obligatorie (nu-ti stau supravietuitorii de izbeliste, neidentificati), si gratuita.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.